دونالد ترامپ به‌عنوان چهل‌وهفتمین رئیس‌جمهور آمریکا سوگند یاد کرد

دونالد ترامپ روز دوشنبه (اول بهمن ۱۴۰۳) در مراسمی در کنگره آمریکا، به‌عنوان چهل‌وهفتمین رئیس‌جمهور این کشور سوگند یاد کرد. این مراسم با تدابیر امنیتی شدید و حضور گسترده نیروهای پلیس همراه بود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اعتماد نو، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا، روز دوشنبه ۲۰ ژانویه ۲۰۲۵ (اول بهمن ۱۴۰۳) در مراسمی در کنگره آمریکا، به‌عنوان چهل‌وهفتمین رئیس‌جمهور این کشور سوگند یاد کرد. پیش از ترامپ، «جی دی ونس» نیز به‌عنوان معاون او سوگند یاد کرد.

ترامپ که در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا موفق شد «کامالا هریس»، معاون جو بایدن، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا را شکست دهد، برای بار دوم به کاخ سفید بازگشت. مراسم تحلیف ترامپ به دلیل برودت هوا در داخل ساختمان کنگره برگزار شد. آخرین باری که مراسم ادای سوگند ریاست‌جمهوری در داخل ساختمان کنگره برگزار شد، به سال ۱۹۸۵ بازمی‌گردد.

تدابیر امنیتی شدید در واشنگتن
همزمان با مراسم تحلیف ترامپ، واشنگتن شاهد تدابیر امنیتی بی‌سابقه‌ای بود. بر اساس گزارش رسانه‌های محلی آمریکا، حدود ۴۸ کیلومتر حصارکشی در اطراف محل مراسم انجام شد و بیش از ۲۵ هزار نیروی پلیس برای تأمین امنیت این رویداد اعزام شدند. همچنین از فناوری‌های پیشرفته ردیابی، از جمله پهپادها، برای نظارت بر امنیت مراسم استفاده شد.

دیدار ترامپ و بایدن پیش از مراسم
پیش از مراسم تحلیف، ترامپ و جو بایدن، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا، به‌صورت خصوصی و پشت درهای بسته دیداری تقریبا یک ساعته داشتند. جزئیات این دیدار منتشر نشده است، اما این ملاقات به عنوان بخشی از سنت انتقال مسالمت‌آمیز قدرت در آمریکا انجام شد.

سوگند یاد کردن ترامپ و جی دی ونس
در مراسمی که با حضور مقامات ارشد آمریکایی و مهمانان بین‌المللی برگزار شد، ترامپ سوگند ریاست‌جمهوری را یاد کرد و به‌عنوان چهل‌وهفتمین رئیس‌جمهور آمریکا رسماً کار خود را آغاز نمود. جی دی ونس نیز به‌عنوان معاون رئیس‌جمهور سوگند یاد کرد و به تیم جدید دولت ترامپ پیوست.

برای توافق جدید با ایران آماده‌ایم
هم اکنون بخوانید

واکنش‌ها به بازگشت ترامپ به کاخ سفید
بازگشت ترامپ به کاخ سفید با واکنش‌های مختلفی در داخل و خارج از آمریکا همراه بوده است. هواداران ترامپ این پیروزی را نشانه‌ای از محبوبیت او و تأیید سیاست‌هایش می‌دانند، در حالی که منتقدانش نگران تأثیرات احتمالی دوره دوم ریاست‌جمهوری او بر سیاست‌های داخلی و بین‌المللی آمریکا هستند.

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده + یک =

دکمه بازگشت به بالا