ادامه روزهای خوب ملوان و روند نزولی نفت مسجدسلیمان

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در ادامه مسابقات هفته پایانی نیم فصل اول لیگ برتر، تیم‌های فوتبال ملوان و نفت مسجدسلیمان از ساعت ۱۷:۱۵ در ورزشگاه سیروس قایقران انزلی به مصاف هم رفتند که این دیدار با برتری یک بر صفر تیم میزبان به پایان رسید. مهدی مومنی در دقیقه ۴۳ تک گل ملوانان را به ثمر رساند.

ملوان با این نتیجه ششمین بازی پیاپی‌ بدون شکست را تجربه کرد و ۱۵ امتیازی شد. در سوی دیگر نفت پنجمین شکست پیاپی را به نام خودش ثبت کرد و با ۹ امتیاز در قعر جدول ماندنی شد. این سومین شکست متوالی نفت مسجدسلیمان با ابراهیم اشکش بود.

این دیدار ابتدا قرار ساعت ۱۴ برگزار شود اما به دلیل شرایط نامساعد زمین به ساعت ۱۶ و سپس ۱۷ موکول شد. در نهایت با ایراداتی که در خط کشی زمین وجود داشت بازی با تأخیری دیگر از ساعت ۱۷٫۱۵ شروع شد.

قضاوت این بازی برعهده موعود بنیادی‌فرد بود که این داور به مجید عیدی از ملوان و علیرضا دغاغله از نفت کارت زرد نشان داد.

 

انتهای پیام/

دعوت از 9 ورزشکار به اردوی تیم ملی پاراوزنه‌برداری/ حضور رستمی در جمع ملی‌پوشان
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − هشت =

دکمه بازگشت به بالا