خبرگزاری برنا- گروه علمی و فناوری؛ اروپا و کشورهای عضو اتحادیه روحیات ملی گرانه قدرتمندی دارند به همین جهت، هرگز حاضر به شرکت حکمرانی خود با یک پلتفرم آمریکایی نیستند با اینکه از منظر ایدئولوژیک هیچ مشکلی با یکدیگر ندارند!
چندین سال قبل بود که کنفرانسی بین المللی با حضور نمایندگان کشورهای مختلف جهان برگزار شد، در آن مجمع نمایندگان برخی کشورهای اروپایی و آمریکای جنوبی از لزوم تشکیل ساختاری مانند سازمان ملل متحد برای مدیریت اینترنت بین المللی صحبت کردند اما نماینده آمریکا به صراحت گفت که دلیلی ندارد تا این کشور پروژه امنیتی و اقتصادی خود را به صورت اشتراکی با کشورهای دیگر اداره کند.
بعد از این ماجرا بود که سران اروپا چند حرکت راهبردی انجام دادند از جمله اینکه قانون GDPR را تصویب کردند همچنین در حال حاضر تمام کشورهای اتحادیه اروپا از طریق شبکه اطلاعات اروپایی به اینترنت متصل میشوند و مدیران این کشورها با جدیت تقویت حکمرانی سایبری خود را دنبال میکنند.
مواجهه با تخلفات سکوهای آمریکایی را نیز باید در همین پارادایم تحلیل کرد، اروپا به هیچ وجه قصد ندارد که اجازه دهد پلتفرمهای آمریکایی در این اتحادیه یکهتازی کنند، حتی در حال حاضر به تازگی برای جایگزینی سرویس های آمریکایی به معرفی سکوهای بومی اروپایی میپردازند.
یکی از همآوردیهای اروپا و آمریکا در فضای مجازی جریمه و اعمال قانون جدی در برابر تخلفات سکوهای آمریکایی است از جمله این مواجههها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
۱. اینستاگرام در ایرلند به دلیل عدم حفاظت صحیح از اطلاعات کودکان و نوجوانان ۴۰۰میلیون دلار جریمه شد.
۲. واتساپ به دلیل نقض حریم خصوصی و اطلاعات کاربران اتحادیه اروپا با جریمه ۲۲۵ میلیون یورویی روبرو شد..
۳. اتحادیه اروپا همچنین به دلیل عدم همراهی متا با این اتحادیه و غیرفعال کردن امکان ذخیره کوکیها برای کاربران فرانسوی، شرکت مذکور را ۶۸ میلیون دلار جریمه کرد.
۴. متا سال ۲۰۱۸ به دلیل ایجاد مخاطره برای اطلاعات ۵۰میلیون کاربر اروپایی مبلغ ۱۷میلیون دلار جریمه شد.
انتهای پیام/