رشد ۱۰۰ درصدی تولیدات شیلات تا پایان ۱۴۰۴/ صادرات ماهی و میگو ایرانی به ۴۰ کشور دنیا

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری برنا، وجود دریای خزر، خلیج فارس، دریای عمان، دسترسی صیادان به اقیانوس هند و بسیاری از مناطق برای ماهیگیری عاملی منطقی برای صادرات شیلات به کشور های همسایه است.


علاقه وافر مردم کشورهای اروپایی به مصرف آبزیان هر روز بیشتر می شود و در این بین کشورهایی مانند هند و چین با سرمایه گذاری عظیم عملاً بازارهای جهانی را قبضه کرده اند.


ایران به بیش از ۴۰ کشور دنیا محصولات کشاورزی و شیلات صادر می کند.


سیدحسین حسینی، رئیس سازمان شیلات ایران، بیان کرد: شیلات ایران با در اختیار داشتن ۱۲ هزار شناور در ۲۷۰ نقطه تلاقی و ۳۸ اسکله مردمی برخوردار از ناوگان بزرگی است که ۷۰۲ هزار تن تولید صید از دریا دارد که با احتساب تولید محصولات شیلاتی پرورشی حجم تولید و صید به یک میلیون و ۲۶۰ هزار تن در سال می‌رسد.


ماهی


رئیس سازمان شیلات ایران گفت: طبق برنامه باید ۵۰۰ هزار تن پرورش انواع آبزیان در دریا و ۱۶۰ هزار تن میگو در کشور داشته باشیم تا بتوانیم به خودکفایی و امنیت غذایی دست پیدا کنیم.


سید مجتبی خیام نکویی، رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی افزود: امروز تولیدات شیلات ۱.۳ میلیون تن است که طبق برنامه وزیر تا پایان ۱۴۰۴ با رشد ۱۰۰ درصدی باید به ۲.۶ میلیون تن برسد.


 قاسم جعفروند مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی در گفتگویی اعلام کرد: عمده صادرات انجام شده در سال ۱۴۰۰ به میزان بیش از ۲۳۰ تن ماهی خوراکی قزل آلا و به میزان بیش از ۱۳۰۰ تن خوراک ماهی اختصاص یافته است.

مس رفسنجان در سال 1401؛ از روند صعودی و سد مستحکم مسی تا بدهی 200 میلیاردی
هم اکنون بخوانید


تولید ماهیان خاویاری


وی اضافه کرد: همچنین بیش از ۱۵ تن شاه میگو، ۹ هزار قطعه انواع ماهیان زینتی، ۳۵۰۰ کیلوگرم تخم ماهی خوراکی و بیش از ۳ تن میگوی منجمد از مرزهای استان به کشورهای همسایه صادر شده است .


جعفروند گفت: مقایسه میزان صادرات آبزیان از استان در سالهای گذشته، نشانگر روند افزایشی صادرات محصولات شیلاتی است فلذا پیش بینی می شود میزان صادرات سال جاری نیز به میزان قابل توجهی نسبت به سال قبل افزایش داشته باشد.


انتهای پیام/




آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس ۰ رای موافق و ۰ رای مخالف

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 4 =

دکمه بازگشت به بالا