«یادگیری آزاد» کتابی برای افزایش یادگیری خودانگیخته و اعتماد به نفس کودکان

«یادگیری آزاد» کتابی که تاکید دارد که بازی خودانگیخته و بدون نظارت به یادگیری خودانگیخته و اعتماد به نفس کودکان کمک می‌کند.


به گزارش خبرنگار ایلنا، کتاب «یادگیری آزاد» نوشته پیترگری با ترجمه مهدی غلامی به همت انتشارات نو در ۳۸۲ صفحه با قیمت ۱۹۰ هزار تومان روانه بازار کتاب شد. این کتاب در ۱۰ فصل تنظیم شده است و به موضوعاتی از جمله چرا مدرسه‌ها اینگونه هستند: مختصری از تاریخ آموزش، هفت خطای آموزشی، غرایز آموزشی انسان، سرخوشی ذهن، نقش بازی در رشد اجتماعی و عاطفی و… می‌پردازد. 


بازی خودانگیخته و بدون نظارت به یادگیری خودانگیخته و اعتماد به نفس کودکان کمک می‌کند. این همان نتیجه لذت بخش و قانع کننده‌ای است که پیترگری در یادگیری آزاد با استفاده از تحقیقات علمی و زیست‌شناسی تکاملی نشان می‌دهد. او در این کتاب فرایند طبیعی و نشانه‌های یادگیری خودانگیخته در اجتماع را بررسی می‌کند، از ارزش اجتماعی و جسمی و اخلاقی «بازی» صحبت می‌کند که مادام‌العمر است و ریشه‌ها و پیامدهای کمتر بازی کردن در دهه‌های اخیر را نقد می‌کند. کتاب بینشی عمیق و علمی درباره آزادی و یادگیری و بازی به ما می‌بخشد. یادگیری آزاد کتابی است که مشتاقانه خواهید خواند و الهام بخش‌تان خواهد شد. 


در پیشگفتار کتاب آمده است: 


کودکان با اشتیاق شدید به یادگیری متولد می‌شوند و از نظر ژنتیکی با قابلیت شگفت‌انگیزی برای یادگیری برنامه‌ریزی شده‌اند. آن‌ها درواقع ماشین‌های یادگیری کوچک‌اند. بچه‌ها تا حدود چهارسالگی حجمی باورنکردنی از اطلاعات و مهارت‌ها را بدون هیچ آموزشی فرامی‌گیرند: آن‌ها راه رفتن، دویدن، پریدن و بالا رفتن را یاد می‌گیرند؛ فهمیدن و صحبت کردن به زبان فرهنگی را که در آن متولد شده‌اند یاد می‌گیرند و خواسته‌ها و تمایلات خود را با آن بیان می‌کنند، می‌خندانند، عصبانی می‌کنند، دوستی می‌کنند و می‌پرسند. 

چرا ساخت سریال کمدی در تلویزیون دشوار شده است؟
هم اکنون بخوانید


تمام این یادگیری‌ها را غرایز و محرک‌های ذاتیِ آن‌ها و بازیگوشی و کنجکاوی طبیعی‌شان هدایت می‌کند. وقتی کودکانْ پنج یا شش‌ساله می‌شوند، طبیعت نیست که میل و قابلیت فراوان برای یادگیری را در کودک فرومی‌کاهد، بلکه ماییم که آن را به‌واسطۀ سیستم آموزش اجباری کنار می‌زنیم. بزرگ‌ترین و ماندگارترین درس مدرسه این است که یادگیری مانند کار (فعالیتی سخت) است و هر زمان که مقدور باشد باید از زیرش در رفت. 


چه چیزی در گونۀ ما هست که ما را حیوانی فرهنگی می‌کند؟ به عبارت دیگر، چه جنبه‌هایی از طبیعت انسان باعث می‌شوند هر نسل جدید بشر در هر گوشه‌ای از دنیا مهارت‌ها، دانش، عقاید، نظریه‌ها و ارزش‌های نسل قبلی را کسب کند و مبنا قرار دهد؟


انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 1 =

دکمه بازگشت به بالا