دانشگاه شریف برگزار می‌کند؛ دهمین ماراتون برنامه نویسی تلفن همراه کشور

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری برنا؛ پس از برگزاری نه دوره ماراتون برنامه نویسی تلفن همراه طی سال‌های ۱۳۹۰ الی ۱۴۰۰ که با حضور گسترده برنامه نویسان حرفه‌ای از کل کشور و همکاری بی نظیر مجموعه‌های خصوصی و دولتی در این مسابقات همراه بود، هم اکنون دانشگاه صنعتی شریف و گروه فناوری اطلاعات شریف با حمایت استراتژیک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حال آماده سازی برگزاری “دهمین دور ماراتون برنامه نویسی تلفن همراه کشور MPM۱۰” در تاریخ ۳۰ شهریور الی یکم مهر ماه سال جاری و در محل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری می‌باشند.

این رویداد یکی از بزرگترین، معتبر‌ترین و با سابقه‌ترین مسابقات در حوزه برنامه نویسی تلفن همراه است که با هدف شناسایی ایده‌های بکر و خلاقانه و همچنین شناسایی برنامه نویسان مستعد و برجسته کشور و ورود این افراد به بازار کار برگزار می‌گردد.

گفتنی است، ثبت نام در این مسابقات آغاز شده و تا ۲۵ شهریور ماه ادامه خواهد داشت.

لازم به توضیح است تیم‌های برتر مسابقات علاوه بر دریافت جوایز نقدی و غیر نقدی شانس بسیار بالایی برای استخدام در شرکت‌های معتبر حوزه ICT و کمیته ارتباط با صنعت مسابقات را خواهند داشت.

 این مسابقات طی دو مرحله برگزار می‌شود،در مرحله اول شرکت کنندگان با ورود به سامانه مسابقات، چالش‌های رویداد را دریافت کرده و به مدت ۴۸ ساعت فرصت خواهند داشت تا پاسخ‌های خود را برای چالش‌های مسابقه ارسال نمایند.

 مرحله اول به صورت حضوری راس ساعت ۹:۰۰ صبح روز ۳۰ شهریور آغاز شده و راس ساعت ۱۰:۰۰ صبح روز جمعه یکم مهر ماه به پایان می‌رسد(۴۸ ساعت) و پس از پایان ۴۸ ساعت مسابقه، ۱۰ تیمی که بیشترین امتیاز را از تیم داوری دریافت کردند به مرحله نهایی راه پیدا خواهند کرد.

۱۰ هزار کارمند دیگر اینستاگرام، واتساپ و فیسبوک اخراج شدند!
هم اکنون بخوانید

 مرحله نهایی یا فینال مسابقات به صورت غیر حضوری و آنلاین برگزار خواهد شد. این مرحله حدود ساعت ۱۴:۰۰ روز جمعه یکم مهر ماه آغاز می‌شود و تیم‌های راه یافته به مرحله دوم به مدت ۱۰ دقیقه فرصت خواهد داشت که به ارائه ایده و برنامه خود بپردازند. در نهایت تیم‌های برتر با توجه به امتیاز مرحله اول و دوم مسابقه مشخص خواهند شد.

ثبت نام به صورت تیمی می‌باشد و تیم‌ها می‌بایست حداقل ۲ نفر و حداکثر ۴ نفر عضو باید داشته باشند. ثبت نام انفرادی هم مورد قبول است و تیم سازی برای ثبت نام‌های انفرادی در روز اول مسابقه انجام خواهد شد.

 شرکت در ماراتون برنامه نویسی تلفن همراه می‌تواند فواید و مزایای متعددی برای شرکت کنندگان ایجاد نماید که به مهم‌ترین آن‌ها اشاره می‌کنیم:

۱-  حضور در یک محیط جدی و واقعی جهت سنجش توانایی‌های فردی.

۲-  سنجش کیفیت ارتباط با هم تیمی‌ها در یک کار گروهی جهت رسیدن به هدف مشترک.

۳-  آشنایی با نقاط ضعف و قوت شخصی یا تیمی در مواجهه با چالش‌های واقعی

۴ – آشنایی و آموزش مباحث جدید که تا به حال با آن رو به رو نشده ایم.

۵- ارتباط با افراد با تجربه و حرفه‌ای که در حین مسابقه به عنوان داور و مشاور در کنار شرکت کنندگان هستند.

۶- ارتباط با مدیران شرکت‌های بزرگ حوزه فناوری اطلاعات که به عنوان مشاور در حین مسابقه در کنار شرکت کنندگان هستند.

۷ امکان مصاحبه و استخدام در شرکت‌های بزرگ فناوری اطلاعات

۸- امکان معرفی شرکت کنندگان در مسابقات به شتابدهنده‌ها و مراکز رشد

بهره‌گیری از الگوی رفتاری و علمی شهید چمران، نیاز دائمی کشور است
هم اکنون بخوانید

۹- امکان جذب سرمایه و اسپانسر برای استارتاپ‌ها

۱۰- دریافت جوایز نقدی و غیر نقدی

۱۱- عضویت در خانواده بزرگ Sharif ICT و استفاده از امکانات این سامانه

 همچنین جهت ثبت نام در مسابقات و کسب اطلاعات بیشتر به سایت mpm.sharif.ir مراجعه و یا با دبیرخانه رویداد به شماره تلفن تماس: ۵-۶۶۰۲۸۹۶۳-۰۲۱ تماس حاصل فرمایید.

انتهای پیام/

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس ۰ رای موافق و ۰ رای مخالف

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 + 8 =

دکمه بازگشت به بالا