طرح سری آمریکا برای حملۀ اتمی به ماه

به گزارش خبرنگار گروه علمی و فناوری خبرگزاری برنا، عمده اسناد منتشر شده این پرونده دربارۀ «برنامه شناسایی تهدیدات هوافضایی پیشرفته» دولت آمریکا است.پیشتر پنتاگون در سال ۲۰۱۷ میلادی طبقه بندی این اسناد را ملغی اعلام کرده بود، عنوان برنامۀ سری آمریکایی‌ها که امروز از طبقه بندی خارج شده «اشیاء ناشناس پرنده است» است که حالا مجلۀ وایس آن را در قالب پرونده‌ای ۱۶۰۰ صفحه‌ای منتشر کرده نموده تا در اختیار عموم قرار بگیرد. 

آن‌چه از این پرونده فاش شده است، نشان می‌دهد که پژوهشگران پنتاگون پا از حد مشخص شده در برنامه فراتر  گذاشته‌ بودند و تلاش داشتند تا فیلم‌نامۀ یک اثر علمی تخیلی هالیوود را در دنیای واقعی اجرا کنند!

برنامۀ «پیش‌رانِ جِرم منفی» یکی از جند طرح آزمایشی است که بنا بود تا پنتاگون آن را حد فاصل بین سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۲ میلادی به وهلۀ اجرا در بیاورد. بر اساس این طرح قرار بود تا وزارت دفاع آمریکا به وسیلۀ بمب‌های همجوش اتمی یا دستگاه‌های گداخت هسته‌ای حفاری‌هایی را در سطح کره ماه انجام دهد، هدف از این حفاری‌ها نیز استحراج مواد زیرسطحی با مقاومتی بیش از فولاد اما صد هزار برابر سبک‌تر بود.

پژوهشگران وزارت دفاع آمریکا معتقد بودند که اگر بتوان از سطح ماه موادی با جرم منفی در حجم بالا استحراج کرد، البته برای این کار از نظر فنی نیاز است که مجموعه‌ای از لوازم گداخت هسته‌ای استفاده شود.

خط مسافری بین ستاره‌ای و شنل‌های نامرئی به واقعیت نزدیک می‌شود

سند «کرم‌چاله‌های قابل گذر، دروازه‌های ستاره‌ای و انرژی منفی» یکی دیگر از صدها برگ اسنادی است که مجلۀ وایس منتشر کرده و نکات شگفت‌انگیزی در دل خود دارد، این سند به آیندۀ سفرهای فضایی اشاره می‌کند، بر اساس این اطلاعات افشا شده «کاوش‌گران این امکان را دارند که کرم‌چاله ستاره‌ای را در نزدیکی سطح زمین مستقر کنند و به سادگی از «دروازه ستاره‌ای» عبور کنند و بر حسب ثانیه از طرف دیگر در فضا-زمان دور بیرون بیایند.»

مدیرعامل گپ: ایده جدید برای تماس تصویری ما را نگران نمی‌کند
هم اکنون بخوانید

این اسناد از طرح‌های بلند پروازانۀ دیگری مانند «دستکاری ابعاد»، «ارتباطات با موج گرانشی» یا حتی پروژه «شنل نامرئی» نیز پرده بر می‌دارد، البته همۀ این طرح‌ها و پروژه‌ها امروز نیمه کاره رها شده‌اند و به نوعی عنوان تحقق ناپذیر را یدک می‌کشند. ظاهراً باید گفت که خطر از بیخ گوش ماه گذشته است و اقبال این قمر کرۀ زمین بلند بوده که فعلاً وزارت دفاع آمریکا حداقل دست از ماجراجویی بر روی خاک آن کشیده است.

انتهای پیام/

 

خبرنگار: علی پژوهش

 

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه + دوازده =

دکمه بازگشت به بالا