وحید یزدانیان رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برنا درباره برنامه های این پژوهشگاه در سال جاری اظهار کرد: امسال حدود ۹۰ درصد از وزن فعالیت های خود را روی پروژه های پژوهشی شبکه ملی اطلاعات متمرکز کرده ایم و این امر در اولویت فعالیت های ما قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه گام بعدی پژوهشگاه در زمینه تایید نمونه است بیان کرد: فعالیت دوم ما در زمینه تایید نمونه است که برای تولید کنندگان تجهیزات مخابراتی یا وارد کنندگان انجام می دهیم.
یزدانیان حمایت از پایان نامه ها را سرفصل سوم فعالیت پژوهشگاه برشمرد و عنوان کرد: در شرف تفاهم با دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی هستیم تا از پروژه های کارشناسی ارشد و دکتری مرتبط با حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات براساس محور های مورد نیاز بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور حمایت کنیم.
رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: در حال عددگذاری و توافقات با دانشگاه ها هستیم. با ۱۰ دانشگاه بزرگ کشور توافق خود را به صورت یکسان انجام خواهیم داد و در فاز اول با آنان مذاکره خواهیم کرد.
وی درباره نحوه استفاده از پایان نامه ها تشریح کرد: پس از تصویب پروپزال کارشناسی ارشد و دکتری و بعد از تصحیح آنان به تعدادی از دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری با هماهنگی دانشگاه مبلغی را به صورت ماهیانه تا پایان دوره تحصیل آنان پرداخت خواهیم کرد. در ابتدا باید پروپزال ها را ارسال کرده و پس از تصویب کمیته مشترک ما با دانشگاه، از آنان حمایت خواهیم کرد.
رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره جزئیات برنامه پژوهشگاه در خصوص شبکه ملی اطلاعات خاطرنشان کرد: وزن اجرایی در دستگاه های تابعه وزارت ارتباطات مثل شرکت ارتباطات زیرساخت و سازمان تنظیم مقررات رادیویی است. کار ما بازوی مشورتی و مشاوره پژوهشی است. به عنوان مثال طراحی زیرساخت اطلاعاتی شبکه ملی اطلاعات یاطراحی زیرساخت اطلاعاتی جزو پروژه هایی است که ما در پژوهشگاه انجام می دهیم.
یزدانیان ادامه داد: قطب مراکز داده ، امنیت گذرگاه های داخلی و خارجی، نقطه یابی والزامات آن توسط پژوهشگاه به عنوان مشاوره پژوهشی در فهرست فعالیت های ما قرار دارد.
وی در پایان درباره واردات تجهیزات به کشور تصریح کرد: تجهیزاتی که وارد کشور می شود بدون تایید نمونه قابل استفاده در شبکه ارتباطی کشور نیست. وارد کنندگان تجهیزات مخابراتی را به سازمان تنظیم مقررات ارائه می کنند و این سازمان برای تایید نمونه آن را برای پژوهشگاه ارسال کرده و پس از تایید ما سازمان تنظیم مقررات تجهیزاتی که مطلقا در کشور وجود نداشته باشد و در صورت صلاحیت دستور واردات را صادر می کند علاوه براین تولید کنندگان داخلی هم باید نمونه تجهیزات خود را ارائه دهند و پس از تایید نمونه از آن استفاده شود.
انتهای پیام/