منفورترین ویندوز کدام است؟

به گزارش خبرگزاری برنا؛ برای مقایسه داده‌ها، ارائه‌دهنده نرم‌افزار مدیریت دارایی Lansweeper نشان داد که سیستم‌عامل‌های قدیمی مانند ویندوز XP و ویندوز ۷، سهم بیشتری از بازار را نسبت به ویندوز ۱۱ در اختیار دارند. ویندوز ۷ با ۴.۷ درصد و  ویندوز XP  با ۱.۷۱ درصد سهم کاربران خود را نشان می‌دهند. ویندوز ۱۰ همچنان در پذیرش پیشرو است، با پایه نصب ۸۰.۳۴ درصد که احتمالاً علت آن سهولت ارتقا در زمان راه اندازی سیستم عامل است.

در سمت مصرف کننده، مقصر بزرگ جذب آهسته ویندوز ۱۱ احتمالاً  مشکل در  ارتقاء سیستم‌های قدیمی‌تر دارای ویندوز ۱۰ یا قبل از آن به آخرین سیستم عامل است . در ابتدا، مایکروسافت محدودیت‌های سخت‌افزاری را برای ویندوز ۱۱ اعمال کرده بود و اطمینان می‌داد که فقط رایانه‌های شخصی خریداری‌شده در چند سال گذشته واجد شرایط اجرای آخرین سیستم‌عامل هستند. در واقع، طبق گزارش Lansweeper، بیش از نیمی از رایانه‌های شخصی امروزی نمی‌توانند به ویندوز ۱۱ ارتقا یابند.

این شرکت در تحقیقات خود نوشت: “داده‌های Lansweeper بر اساس تخمینی که از ۳۰ میلیون دستگاه ویندوز گرفته است، نشان می‌دهد که به طور متوسط ۴۴.۴ ٪ از دستگاه‌های کاری واجد شرایط دریافت ارتقاء خودکار هستند، در حالی که بقیه واجد این شرایط نیستند. “

با این حال، اجرای سیستم‌عامل‌هایی که به‌روزرسانی‌ها، وصله‌های امنیتی یا اصلاحات مهم سیستم را دریافت نمی‌کنند، خطرات امنیت سایبری را نیز به همراه دارد. اگر نرم افزار موجود در سیستم عامل فعلی آن‌ها خوب عمل کند، ممکن است کسب و کار‌ها دلیل کمی برای ارتقاء به ویندوز ۱۱ پیدا کنند. از لحاظ تاریخی، کسب‌وکار‌ها نیز نسبت به مصرف‌کنندگان در ارتقاء کندتر بوده‌اند و ثبات را به جای هر جذابیت بصری که یک  سیستم‌عامل  بازطراحی‌شده ممکن است به همراه داشته باشد، ترجیح می‌دهند.

برای تشخیص بیمارهای روده به جای پزشک به توالت مراجعه کنید!
هم اکنون بخوانید

گزارشات متفاوت در ارتباط با نصب ویندوز ۱۱

با این حال، همه اخبار بد نیستند. طبق گزارشی در Computer World، در حالی که اعداد Lansweeper افزایش آهسته‌ای را برای پذیرش ویندوز ۱۱ نشان می‌دهد، داده‌های AdDuplex به شدت به نفع آخرین سیستم عامل مایکروسافت تغییر کرده است. AdDuplex گزارش داد که پذیرش ویندوز ۱۱ نزدیک به ۹ ٪ است، اگرچه هنوز مشخص نیست که چگونه هر یک از شرکت‌ها به اعداد مربوطه خود رسیده اند و چرا اختلاف زیادی بین گزارش‌ها وجود دارد.

مایکروسافت و شرکای آن علاوه بر چرخه به‌روزرسانی کند  در بخش نرم‌افزار، با کاهش فروش رایانه‌های شخصی نیز درگیر هستند. داده‌های اخیر منتشر شده توسط گارتنر و IDC نشان می‌دهد که فروش سه ماهه اول رایانه‌های شخصی در سال ۲۰۲۲ برای سازندگانی مانند لنوو، اچ پی، ایسر و سایرین در مقایسه با مدت مشابه سال قبل کاهش یافته است.

انتهای پیام/

بیشتر بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش + 2 =

دکمه بازگشت به بالا