برنامه ریزی برای رفع فقر مطلق با دستور رئیس جمهور

به گزارش خبرگزاری برنا، آیت الله سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور چهاردهم اسفند ماه امسال در مراسم «رونمایی از دستاوردهای کمیته امداد» گفت که «نهادها برای رفع فقر مطلق، هماهنگ باشند و در این راستا اقدام کنند. زمانی که در مشهد بودم، دیدم که بیشترین خیریه‌ها در مشهد و خراسان هستند.»



او افزوده که «یک لحظه و یک شب نباید از حال فقرا غفلت شود. اولویت ما ریشه‌کن کردن فقر مطلق در کشور است و به آقای بختیاری اعلام کردم در رفع فقر مطلق اقدام کنید.»



 رفع فقر مطلق اولویت همیشگی

او در حالی به مرتضی بختیاری رئیس «کمیته امداد امام» «اعلام کرده» که در رفع فقر مطلق «اقدام» کند که در ادامه افزوده «به‌ عنوان یک طلبه نمی‌توانم ببینم که مردم مشکل دارند! از کمیته امداد، بنیاد مستضعفان، خیریه‌ها و وزیر رفاه می‌خواهم که رفع فقر مطلق در اولویت باشد و این مشکل را رفع کنیم؛ این فقط با طراحی و کار جهادی انجام می‌شود. از استانداران و همه بخش‌های کمیته امداد در سراسر کشور می‌خواهم از همین امروز اقدام کنند.



گفته های رئیس جمهور در چهاردهم اسفند ماه حواشی زیادی ایجاد کرد، اما منظور اصلی سید ابراهیم رئیسی چه بود؟!



سید پرویز فتاح در حاشیه بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی بنیاد مستضعفان در جمع خبرنگاران درباره سخنان اخیر رئیس جمهور در خصوص رفع فقر مطلق گفت: من در همان جلسه‌ای که آیت الله رئیسی درباره رفع فقر مطلق دستور داد، حضور داشتم. از طرف رئیس جمهور اعلام شد که برای رفع فقر مطلق به فوریت برنامه ریزی شود نه اینکه دو هفته‌ای فقر مطلق رفع شود.

محصولات پتروشیمی مواد خام محسوب می شود
هم اکنون بخوانید



 توزیع بسته های معیشتی در اطراف تهران و البرز

وی افزود: استنباط اشتباهی در برخی از رسانه‌ها شکل گرفته مبنی بر اینکه رئیس جمهور دستور داده فقر مطلق دو هفته‌ای لغو شود، این گونه نبود بلکه دستور تشکیل کارگروهی برای برنامه ریزی رفع فقر مطلق را صادر کرد.



فتاح، رئیس بنیاد مستضعفان یادآور شد: رفع فقر مطلق قطعاً زمان بر است و مدبرانه باید حل شود. برخی تصمیمات مسئولان دولتی فقر آفرین است که باید در آن تجدیدنظر شود. در تصویب قوانین به عدالت توجه شود.



فتاح بیان کرد: ما اراضی بنیاد را به رایگان در اختیار نهضت ملی مسکن قرار دادیم. همچنین قرار است ۶۰ هزار واحد برای خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی بسازیم.



وی از آغاز اهدای بسته‌های معیشتی خانواده‌های مستضعف از هفته آینده خبر داد و گفت: همه کالاهای این بسته معیشتی به قیمت دولتی از وزارت صمت خریداری شده که شامل برنج، روغن، مرغ و دیگر اقلام می‌شود که ۴۰ منطقه محروم، مرزی و اطراف تهران و البرز به ما گفته شده که این بسته‌ها در اختیار ساکنان این مناطق محروم قرار بگیرد.



تورم فقر آفرین است

رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی گفت: تاکنون چند صد مدرسه ساخته ایم و باز هم خواهیم ساخت اما باید جلوی تورم گرفته شود چون تورم فقر آفرین است و این کار دولت و مجلس است.



وی درخصوص ارزیابی خود ازمصوبه حذف ارز ترجیحی در مجلس گفت: هنوز ارزیابی در این خصوص نکردیم اما دامداری‌ها و مراکز پرورش دام که بنیاد در اختیار دارد، به شدت متأثر خواهند شد. خصوصاً در زمینه شیر و لبنیات که مورد نیاز مردم است و دولت در اجرای این مصوبه باید به کالاهای لبنی توجه کند.

برای تامین چادر مشکی، تولیدکنندگان داخلی باید در اولویت باشند
هم اکنون بخوانید



فتاح یادآور شد: امسال ۴۲۰۰ میلیارد تومان پول نقد برای محرومیت زدایی هزینه کرده ایم. در هیئت امنای بنیاد مستضعفان این رقم به هفت هزار میلیارد تومان افزایش یافت.

انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 1 =

دکمه بازگشت به بالا