نصیرزاده: مجوز حضور بانوان در مسابقات فیتنس چلنج قهرمانی آسیا داده نشد/ حضور ورزشکاران خارجی در کیش رایگان است

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، نشست خبری مسابقات پرورش اندام کاپ آسیا و فیتنس چلنج قهرمانی ۲۰۲۲ بعدازظهر امروز برگزار شد.

عبدالمهدی نصیرزاده رئیس فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام در این نشست اظهار داشت: این رویداد قرار بود ۱۸ تا ۲۰ اسفند در جزیره کیش برگزار شود، اما به دلیل موج جدید کرونا، نمایشگاه مربوط به اسپانسر مسابقات لغو شد و ما هم مجبور شدیم اسپانسر دیگری مهیا کنیم و این رویداد در همان زمان مشخص شده برگزار می‌شود. رشته بدنسازی در ۲۰۳ کشور دنیا فعال است و نهاد بین‌المللی مرتبط با آن مسابقات جهانی و قاره‌ای را برگزار می‌کند. ما قرار بود مسابقات را در بخش بانوان نیز برگزار کنیم، البته مجوز شورای برون مرزی صادر نشد. ما گمان می‌کردیم که این میزبانی از ما گرفته شود، اما با فدراسیون جهانی رایزنی کردیم و IFBB موافقت خود با برگزاری در بخش مردان را اعلام کرد.

وی افزود: استقبالی که مدنظر بود، صورت نگرفت. ما ۱۰  سال است که در پرورش اندام قهرمان جهان می‌شویم و شاید به همین دلیل سایر کشورها ترغیب به حضور در ندارند. عراق، روسیه، ارمنستان، سوریه، هند، مکزیک، امارات، گرجستان، کشورهایی هستند که از آنها نمایندگانی در مسابقات شرکت می‌کنند.  کره جنوبی و ژاپن هم خیلی علاقه‌مند به حضور در مسابقات فیتنس چلنج بودند، اما به دلیل شیوع کرونا و عدم برگزاری در بخش بانوان عقب‌نشینی کردند.

نصیرزاده درباره فعالیت بانوان در بدنسازی و پرورش اندام  با توجه به عدم برگزاری مسابقات در این حوزه گفت: فعالیت بانوان در بخش آموزش و یکی دو حوزه دیگر انجام می‌شود، اما در فیتنس چلنج که رشته جدیدی است، هنوز مجوز در شورای معاونین گرفته نشده و به همین دلیل در شورای برون مرزی تصمیم گرفته شد که میزبان بخش بانوان نباشیم. به نظر می‌رسد نظرشان این بود که شاید سیاست های جهانی اعمال نشود و شرایط مورد نظر به‌وجود نیاید. به این منظور نیست که فیتنس چلنج به طور کلی تعطیل می‌شود.

لیگ قهرمانان آسیا| صعود الدحیل قطر به نیمه نهایی با شکست حریف عربستانی
هم اکنون بخوانید

وی درباره مبلغ ورودی مسابقات و جایزه این رویداد گفت: همیشه عرف است که یک حق السهم به مبلغ ۲۰۰ یورو گرفته می‌شود که در این مسابقات نیز همینگونه است و نصف آن به ما و نصف دیگر به فدراسیون جهانی اختصاص داده می‌شود. همچنین در مسابقات در پرورش اندام به نفرات برتر هزار یورو و چهار کارت حرفه‌ای می‌دهیم..

وی درباره عدم عدم استقبال مناسب کشور‌های خارجی گفت: علت اینکه خارجی ها استقبال کمی دارند، این است که می‌دانند دستشان از مدال خالی است. به همین دلیل برایشان به لحاظ فنی توجیه ندارد که شرکت کنند. بر همین اساس بحث ارائه کارت حرفه‌ای را مطرح کردیم که آنها ترغیب به حضور شوند. همچنین ما تقبل کردیم که هزینه‌های حضور آنها را بدهیم و بر همین اساس، حضور نفرات خارجی رایگان خواهد بود و آنها بابت اسکان در جزیره کیش و سایر هزینه‌های در ایران، مبلغی نمی‌دهند. باید به نکته نیز اشاره کنم که خیلی از کشورها می‌گویند چون ما به مسابقات آنها نمی رویم، آنها نیز نمی‌آیند. باید در این زمینه تلاش بیشتری کنیم و در مسابقات بیشتری حضور داشته باشیم تا آنها نیز به ایران بیایند.

وی درباره دوره‌های مربیگری و بین‌المللی و مسائلی که پیرامون آنها مطرح می‌شود، گفت: روزی که رئیس فدراسیون شدم، علی‌نژاد گفت که این انتظار را دارد که جلوی فروش مدارک مربیگری گرفته شود. از آن روز تا الان یک مورد هم وجود ندارد که این کار صورت گرفته شده باشد. ما هشدارهای لازم را داده‌ایم و گفته‌ایم که بسیاری از کلاس‌ها و دوره‌ها به فدراسیون ما مربوط نیست. فدراسیون بدنسازی هیچ ابزار اجرایی برای برخورد با این موضوع ندارد. هرچند که ما پیگیری‌هایی در این باره داشته‌ایم. درخصوص دوره‌های بین‌المللی هم رایزنی‌هایی با فدراسیون جهانی انجام شد و ماحصل آنها، راه‌اندازی آکادمی فدراسیون جهانی است که مدارک آن در مادرید و توسط فدراسیون جهانی صادر می‌شود. هر دوره‌ای هم قرار باشد که برگزار شود، باید به اطلاع فدراسیون جهانی برسد. کارت‌های مربیگری در یک چاپخانه مخصوص چاپ می‌شود و هولوگرام مخصوص دارد که اسکن آن به فدراسیون جهانی نیز ارسال می‌شود تا تایید نهایی آن مدرک اعلام شود. باید اشاره کنم که مبلغ هر دوره بین‌المللی در ایران ۳۰۰ یورو است که به حساب ارزی فدراسیون واریز شود و بخشی از آن به فدراسیون جهانی داده می‌شود.

هافبک رُم در صدر گزینه‌های جانشینی دیبالا در یوونتوس
هم اکنون بخوانید

نصیرزاده با اشاره به اینکه پیش‌بینی می‌شود بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ ورزشکار در این رویداد شرکت کنند و ۶۰ نفر از آنها نیز از ایران هم هستند، درباره عدم اعزام به برخی از رویدادها گفت: پس از عدم بازگشت یکی از ورزشکاران در یکی از مسابقات، شورای برون مرزی در اعزام ها سختگیری کرد. در وزارت ورزش هیچ پاداشی به نفرات برتر پرورش اندام تعلق نمی‌گیرد. از طرف دیگر مجوز اعزام هم داده نمی‌شود. در این میان نمی‌توانیم به فدراسیون جهانی بگوییم که اجازه حضور ورزشکاران ایرانی را ندهد. در این شرایط وزارت پس از شنیدن صحبت‌های ما قانع شد تا اعزام ها انجام شود. وزارت ورزش با دریافت پول از ورزشکار برای اعزام مخالف است و گفته که تعداد کمتری اعزام کنیم و پولش را نیز فدراسیون بپردازد.

انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 + 20 =

دکمه بازگشت به بالا