مصلای تهران دو سال دیگر تکمیل می‌شود/ به دلیل نبود منابع ساخت مصلا طولانی شد

مدیرعامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی اظهار داشت: دلیل طولانی شدن تکمیل این مجموعه بحث تامین منابع بوده اما دولت سیزدهم به دنبال این است که این پروژه هر چه سریع‌تر تکمیل و آماده پذیرش مردم در برگزاری مراسم‌های ملی شود، تمام مردم از هر کجای کشور باید بتوانند از این مکان برای حضور مراسم‌های مختلف استفاده کنند.


علی نبیان معاون وزیر راه و شهرسازی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا درباره بودجه مورد نیاز تکمیل مصلای تهران و اختصاص نفت خام به نرخ رسمی صادرات نفت به قرارگاه خاتم‌الانبیا به عنوان یکی از پیمانکاران این پروژه اظهار داشت: دو پیمانکار از جمله قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء و شرکت ملی ساختمان در ساخت مصلای تهران مشغول به کار هستند که قرارگاه از همان اوایل اجرا در این پروژه حضور داشت و امیدواریم با منابعی که دولت در بودجه ۱۴۰۱ دیده به روند اجرای پروژه سرعت بخشیم.


وی با اشاره به پیشرفت فیزیکی پروژه مصلای تهران گفت: در حال حاضر فاز یک مجموعه مصلای حضرت امام در حال ساخت است و پیشرفت فیزیکی حدود ۸۰ درصدی دارد. کار بر روی قسمت گنبدخانه مصلا و ایوان در حال انجام بوده و بتن‌ریزی ایوان به اتمام رسیده‌ است.


مدیرعامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی درباره منابع مورد نیاز برای تکمیل فاز اول ادامه داد: هر چند دولت منابع خوبی را در بودجه ۱۴۰۱ پیش‌بینی کرده اما هنوز از سوی کمیسیون تلفیق خروجی نهایی اعلام نشده و باید دید مجلس چه عددی را به عنوان بودجه سال آینده مصلای تصویب و اعلام می‌کند.      

نیکزاد: مسوولیت قبلی به عنوان مدیرعامل و رییس هیات مدیره دو شرکت را ندارم
هم اکنون بخوانید


نبیان در پاسخ به این سوال که میزان بدهی به قرارگاه برای ساخت مصلای تهران تا به امروز چقد بوده‌ است، گفت: قرارگاه از همان ابتدا در ساخت قسمت گنبد، ایوان و بخشی از شبستان حضور داشته و امیدواریم منابعی که دولت در بودجه دیده و مجلس آن را تصویب می‌کند به تسویه بدهی‌ها و ساخت این پروژه در سریع‌ترین زمان کمک کند و کار بر روی زمین نماند.


معاون وزیر راه و شهرسازی درباره علت طولانی شدن ساخت مصلای تهران اظهار داشت: دلیل طولانی شدن تکمیل این مجموعه بحث تامین منابع بوده اما دولت سیزدهم به دنبال این است که این پروژه هر چه سریع‌تر تکمیل و آماده پذیرش مردم در برگزاری مراسم‌های ملی شود، تمام مردم از هر کجای کشور باید بتوانند از این مکان برای حضور مراسم‌های مختلف استفاده کنند.     


وی با اشاره به زمان تکمیل فاز یک گفت: اگر منابع مورد نظر تامین شود فاز یک و ۲۰ درصد باقیمانده تا دو سال آینده تکمیل می‌شود.  


مدیرعامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی درباره میزان اعتبارات اختصاص یافته به پروژه مصلا در طول دهه های گذشته ادامه داد: باید توجه داشت که ساخت مصلای تهران از سال ۱۳۸۷ به سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی ابلاغ و محول شده و به همین دلیل باید عدد دقیق هزینه ساخت مصلا در طول سال‌های قبل‌تر از تاریخ واگذاری احصا کرد.


نبیان تاکید کرد: تمام بخش‌های ساخته شده مصلا بلافاصه در اختیار بهره‌بردار قرار گرفته و برای برگزاری مراسم‌های مختلف از این مجموعه استفاده شده است و این گونه نبوده که به دلیل تکمیل نشدن این مجموعه، بخش‌های ساخته شده هم تعطیل باشند و از آن بخش‌ها استفاده نشده باشد.  

چند درصد سوخت نیروگاه‌ها با مازوت تأمین می‌شود؟
هم اکنون بخوانید


به گزارش ایلنا،‌ ساخت مصلای تهران از سال ۱۳۶۱ آغاز شده و تکمیل و احداث این مجموعه تا به امروز ادامه داشته است. اخیرا سخنگوی کمیسیون تلفیق اعلام کرده که برای تکمیل مصلاهای نیمه کاره کشور قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) موظف شده، نسبت به تکمیل و تحویل مصلاها اقدام کند و براین اساس به مقدار یک‌ هزار میلیارد تومان برای مصلا های سراسر کشور و یک‌ هزار میلیارد تومان نیز برای مصلای تهران از محل بند (ی) تبصره یک اختصاص یافته است. هزینه کرد این اقدام پس از تایید سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور و در قبال نفت خام به نرخ رسمی صادرات نفت در مکان های مورد نظر قرارگاه، تحویل می‌شود. درآمد این بند از طریق تهاتر نفت خام با قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) تسویه خواهد شد. 


انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده + 6 =

دکمه بازگشت به بالا