«۲۸۸۸» روایت متفاوتی از جنگ دارد/ قهرمانان ناشناخته را نشان دادیم

کارگردان فیلم سینمایی «۲۸۸۸» معتقد است در این فیلم چندین و چند عملیات مختلف در طول ۸ سال جنگ ایران و عراق را با تصویر کشیده‌اند.


به گزارش خبرنگار ایلنا، نشست خبری فیلم سینمایی «۲۸۸۸» به کارگردانی علی‌اکبر حیدری و کیوان علی‌محمودی و تهیه‌کنندگی علی اوجی، روز ۱۹ بهمن در خانه رسانه واقع در سالن همایش برج میلاد، با حضور عوامل فیلم و اصحاب رسانه برگزار شد.


در ابتدای نشست خبری فیلم «۲۸۸۸» با اجرای حامد مهربانی، کیوان علی‌محمدی یکی از کارگردانان فیلم گفت: این دوستان و عواملی که اکنون اینجا می‌بینید تاکنون یک ریال هم از من نگرفتند اما پای کار ماندند.


سامان احتشامی آهنگساز این فیلم ذکر کرد: فیلم «۲۸۸۸» ادای دینی است به عزیزانی که از دست دادیم و وظیفه ماست تا یاد آن‌ها را زنده نگه داریم. تاکنون در این ژانر کار نکرده بودم و سعی کردم وظیفه خودم را کامل انجام دهم.


شیرین اسماعیلی بازیگر فیلم «۲۸۸۸» درباره نقش خود بیان کرد: همه ما فضا و حس کار را لمس کردیم زیرا این موضوع در ما تنیده شده است و خودم را از این فضا دور نمی‌دیدم. خیلی خوشحال می‌شم که سیمرغ بگیرم اما سیمرغ سابقه پیشینه‌ای می‌خواد. در هر حال من هم رویای آن را دارم.


علی اوجی تهیه‌کننده فیلم تشریح کرد: کار ما فیلمسازی است و شاید از خوش‌اقبالی من است که امسال ۳ فیلم در جشنواره فیلم فجر دارم. همه فیلم‌هایی که کار کردم، سختی‌های خودش را داشته و ما با کم‌ترین امکانات، «۲۸۸۸» را ساختیم. دو سال زمان را صرف تحقیق میدانی به طور واقعی کردیم‌.

تلویزیون چهارشنبه سوری چه فیلم هایی پخش می کند؟
هم اکنون بخوانید


علی اکبر حیدری کارگردان درباره ایده فیلم عنوان کرد: روز اولی که ایده را پیدا کردیم، مصاحبه تیمسار رستمی را دیدیم. اتاقی را در مستند دیدیم که فردی تنها در تاریکی نشسته و آسمان را رصد می‌کند. فکر کردیم، بهترین نقطه‌ای است که می‌توان به جنگ پرداخت ک قهرمانان ناشناخته را نشان دهیم.


وی افزود: زمانی که فیلمنامه را می‌نوشتیم، از اول هم همین فرم روایی را انتخاب کردیم‌. فیلم، فرم سیالی دارد و در چندین سکانس تکرار می‌شود. همچنین بهترین تیم بازیگران را در فیلم «۲۸۸۸» داشتیم و با ما همراه بودند. از همه آن‌ها ممنون هستیم.


این کارگران اظهار کرد: به چندین و چند عملیات مختلف در طول ۸ سال جنگ ایران و عراق پرداختیم. فکر می‌کنم تماشاگر را تا انتهای فیلم ببریم.


تهیه‌کننده فیلم «۲۸۸۸» عنوان کرد: کارگردانان فیلم تصمیم گرفتند از ابتدا تا انتهای جنگ را به تصویر بکشند. اگر تنها زندگی یک قهرمان را روایت می‌کردند، کار بسیار ساده بود؛ اما برای روایت روش سختی را در پیش گرفتند. هر کدام از این سوژه‌ها قابلیت تبدیل شدن به فیلم را دارند.


علی‌اکبر حیدری خاطر نشان کرد: قبل از سال ۱۳۹۸، شروع فیلم را آغاز کردیم و بسیار سختی کشیدیم. تمام عوامل فیلم بدون حقوق کار کرده‌اند.


علی اوجی در پایان تصریح کرد: روایتی که فیلم «۲۸۸۸» دارد، روایت متفاوتی از جنگ است.


انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − هفت =

دکمه بازگشت به بالا