معرفی انواع جراحی پلاستیک رایج در دنیا توسط دکتر بیژن فریدنیا


طبق مطالب گردآوری شده توسط فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی، دکتر بیژن فریدنیا، انواع جراحی پلاستیک به طور کلی با هدف ایجاد و تغییر در ساختارها و ویژگی های طبیعی انسان انجام می شوند. در این نوع از جراحی، پزشکان به زیباسازی چهره و یا بدن افراد می پردازند.


البته برخی از این عمل های جراحی ضروری، و برخی دیگر کاملا اختیاری هستند. به عنوان مثال، عمل پلاستیک که برای کاهش اثرات سوختگی انجام می شود، عملی ضروری و عمل پروتز سینه، عملی اختیاری است. این مثال نشان می‌دهد که انگیزه‌های یک عمل پلاستیک زیبایی چقدر می‌توانند متنوع باشند. همچنین مسئله ای مهم تر از تمامی این مسائل، این است که جراح پلاستیک زیبایی بتواند نیاز عمده افراد را در رابطه با زیبایی تامین کند.


ما در این مقاله به معرفی انواع جراحی پلاستیک رایج در دنیا می پردازیم و شما را در این رابطه کاملا آگاه می کنیم؛ پس بهتر است تا پایان مقاله همراه ما بمانید و جایی نروید.


  • عمل های ترمیمی: این گونه از انواع جراحی پلاستیک، با هدف ترمیم عضو آسیب دیده بدن افراد انجام می پذیرد. در این نوع از جراحی، پزشکان می توانند عضو یا ارگان آسیب دیده بدن بیمار را ترمیم کنند و آن را به شکلی شبیه حالت قبل، دربیاورند. به طور مثال، برخی از افرادی که در اثر سوانح مختلف، عضوی از بدن خود را از دست می دهند، می توانند با استفاده از جراحی ترمیمی و پروتز گذاری، شکل ظاهر قسمت از دست رفته را همانند حالت قبلی دربیاورند.
  • عمل های سوختگی: این نوع از جراحی پلاستیک، با هدف از بین بردن عوارض ناشی از سوختگی انجام شده و کارایی عضو آسیب دیده را به حداکثر کارایی قبل از سوختگی بر می گرداند. این نوع، یکی از بهترین نمونه های انواع جراحی پلاستیک است. به جهت استفاده از مواد مرغوب و باکیفیت در انجام این نوع جراحی، پزشکان توانسته اند رضایت بیماران خود را به طور گسترده ای به دست بیاورند.
  • عمل های زیبایی: این نوع از عمل، شایع ترین انواع جراحی پلاستیک است. به وسیله جراحی زیبایی، حالت چهره افراد تغییر کرده و ظاهری زیباتر و موجه تر می گیرد. با این حال، برخی از انجام اینگونه عمل ها وحشت داشته و نگران تغییر و یا زشت شدن چهره خود هستند.


2


ذکر نمونه های گوناگون جراحی زیبایی


در قسمت قبل، خواندیم که انواع جراحی پلاستیک، به نمونه های مختلفی تقسیم می شوند؛ یکی از این نمونه ها، جراحی زیبایی است. جراحی زیبایی نیز به نوبه خود به اقسام مختلفی تقسیم بندی شده و رده های مختلفی از جراحی در آن ها قرار می گیرند. ما در ادامه، به بررسی و ذکر این نمونه ها برای شما عزیزان خواهیم پرداخت و شما را در انجام انواع جراحی پلاستیک به طور گسترده یاری خواهیم کرد.


  1. پروتز سینه: پروتز سینه، یکی از شایع ترین انواع جراحی پلاستیک و زیبایی است. البته، این نوع از عمل، گاهی نیز در دسته عمل های ضروری قرار می گیرد؛ به ویژه برای افرادی که در ناحیه سینه دچار سوختگی و آسیب هستند، یا حتی برای افرادی که دچار سرطان های سینه شده اند، انجام این عمل بسیار ضروری و مهم می باشد.
  2. لیپوماتیک: لیپوماتیک، در زمره یکی از مهم ترین و حیاتی ترین عمل های جراحی قرار می گیرد. به همین جهت نیز بسیاری از خانم ها دوست دارند این نوع از عمل جراحی را برای داشتن ظاهری مناسب تر انجام دهند.
  3. پیکرتراشی: پیکرتراشی، یکی از بهترین نمونه های عمل جراحی در دنیا به شمار می آید. با استفاده از روش های گوناگون پیکرتراشی، افراد می توانند اندامی زیبا و توجه برانگیز داشته باشند. این نوع از عمل جراحی، از عمل های پرتقاضا در سراسر جهان می باشد.
  4. رینوپلاستی: رینوپلاستی، یکی از روش های مدرن جراحی بینی است که می توان با کمک آن، بینی افراد را با توجه به فرم صورت و چهره آن ها کوچک و ترمیم کرد.
  5. ابدومینوپلاستی: برای داشتن بدنی زیبا، استفاده از روش های جدید ابدومینوپلاستی بسیار ضروری است. با استفاده از این روش می توان برای حذف چربی اضافی ناحیه شکم اقدام کرد تا بدین صورت بدنی زیبا و خوش فرم داشته باشید.


3


جراحی زیبایی و پلاستیک با دکتر بیژن فریدنیا


دکتر بیژن فریدنیا فوق تخصص جراحی زیبایی و پلاستیک می باشد و یکی از بهترین پزشکان جراحان پیکرتراشی در ایران هستند، دکتر فریدنیا با عضویت رسمی در انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران دارای تمامی استاندارد های یک پزشک عالی در سطح جهانی می باشد و شما می توانید با خیالی راحت تمامی خدمات لیپوساکشن، پیکرتراشی، لیپوست کل بدن، ابدومینوپلاستی ، کانتورینگ بازو، جراحی های پلاستیک بعد از کاهش وزن، پروتز پستان، پکسی پستان، ماموپلاستی، تزریق بوتاکس، تزریق ژل و چربی، تزریق چربی، لیفت ابرو، رینوپلاستی، لیفت صورت، جراحی های جوانسازی پیشانی، بلفاروپلاستی و جراحی جوانسازی گردن را نزد ایشان انجام دهید.


منبع: https://drbijanfaridnia.com


پایان رپرتاژ آگهی

واردات چند کالا به ایران ممنوع است؟
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − یک =

دکمه بازگشت به بالا