۳۸۷ هزار مورد بازرسی برای مقابله با قاچاق در کشور صورت گرفت

بنابر آمار این مقام مسئول، در نتیجه این بازرسی­ ها طی مدت یاد شده، ۶ هزار و ۵۴۱ پرونده قاچاق به ارزش ۲۰ هزار و ۵۷۹ میلیارد ریال تشکیل شده است.


مدیر کل بازرسی و امور قاچاق سازمان حمایت با اشاره به اینکه تمام پرونده ­های متخلفین پس از تحقیقات تکمیلی، جهت تعیین تکلیف در اختیار تعزیرات حکومتی استان‌ها قرار گرفته است، تصریح کرد: بیشترین کالای قاچاق کشف شده در نه ماهه امسال شامل مواد خوراکی، غلات، لوازم یدکی خودرو، دخانیات و رایانه بوده است.


رستمی ضمن تأکید بر لزوم افزایش همکاری با دستگاه ­های نظارتی با توجه به شرایط موجود اقتصادی، افزود: می­ بایست گشت­ های مشترک با هدف برخورد با تخلفات حوزه احتکار افزایش یابد و تمرکز این گشت­ ها نیز بر موضوع احتکار و اختفاء به قصد گران فروشی باشد.


مدیر کل بازرسی و امور قاچاق سازمان حمایت در ادامه با بیان اینکه تلاش جدی صورت می­ گیرد تا شکایات ثبت شده در زمان قانونی آن رسیدگی شود، اعلام کرد: در نه ماهه اول امسال ۱۵۳ هزار و ۲۵۸ فقره گزارش و شکایت مردمی اعم از حقیقی یا حقوقی از تخلفات واحدهای صنفی و غیرصنفی براساس نوع تماس به صورت حضوری، تلفنی، کتبی و به­ خصوص پورتال به سامانه ۱۲۴ ستادهای خبری سازمان­ های صنعت، معدن و تجارت استان­ها دریافت و بررسی شده است.


رستمی یادآور شد: بازرسان مستقر در سازمان ­های صمت استان ­ها برای کنترل و نظارت برکالا و خدمات، آمادگی لازم در زمینه پاسخگوئی سریع‌تر و رسیدگی ویژه به گزارش های مردمی دریافتی از طریق سامانه ­های الکترونیکی را دارند و شهروندان قادر خواهند بود با دریافت کد پیگیری از نتیجه شکایت خود در حداقل زمان ممکن مطلع شوند.

ادامه روزهای بد ارزهای دیجیتالی
هم اکنون بخوانید


انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − 15 =

دکمه بازگشت به بالا