استفاده آمریکا از سلاح لیزری برای مقابله با توان پهپادی ایران

آمریکا به استفاده از سلاح لیزری برای مقابله با ایران روی آورده است.


به گزارش ایلنا به نقل از اسپوتنیک، چارلز کوپر افسر نیروی دریایی اعلام کرد که  ایالات متحده در حال کار  روی تسلیحات لیزری در خاورمیانه است تا با افزایش قابل توجه استقرار و استفاده ایران از هواپیماهای بدون سرنشین (پهپاد) در منطقه مقابله کند.


کوپرگفت: رشد در نیروی دفاع موشکی و موشک‌های کروز و پهپادهای ایرانی و تکثیر این پهپادها در سراسر منطقه وجود دارد افزایش چشمگیری در فعالیت پهپادها بوده است


وی گفت: به همین منظور ناوگان پنجم در حال توسعه دادن استفاده از لیزر و سلاح‌های حامل انرژی متمرکز بر روی کشتی‌های جنگی مستقر در این منطقه است و قرار نیست جزئیاتی در این زمینه منتشر شود.


کوپر گفت، نیروی دریایی ایالات متحده در حال توسعه سلاح‌های لیزری روی کشتی‌های جنگی در منطقه است. این موضوعی  است که ما به شدت روی آن کار می‌کنیم. به دلایل قابل درک، من در مورد آن صحبت نمی‌کنم.


 


انتهای پیام/

مکانیزم مشورتی سیاسی ایران و کره جنوبی برگزار شد
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × پنج =

دکمه بازگشت به بالا