به گزارش ایسنا، روسیه که به شدت به درآمدهای حاصل از فروش نفت و گاز متکی است، وعده داده است انتشار گازهای گلخانه ای را کاهش دهد اما در زمینه توسعه منابع انرژی تجدیدپذیر مانند انرژی خورشیدی، بادی و هیدروژن از بسیاری از کشورها عقب مانده است.
روسنفت دومین شرکت بزرگ تولیدکننده نفت در جهان پس از آرامکوی سعودی است و بیش از چهار میلیون بشکه در روز نفت تولید می کند.
ایگور سچین، مدیرعامل روسنفت که متحد نزدیک ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه به شمار می رود، در یک جلسه آنلاین مجموع اقتصادی سن پترزبورگ اظهار کرد پیش بینی این که چه زمانی اقتصاد جهانی از پاندمی کووید ۱۹ بهبود پیدا می کند به دلیل ابهامات زیاد و کندی روند اعتماد نو به نقل از برنامه های واکسیناسیون در بعضی از مناطق دشوار است. ثبات بلندمدت عرضه نفت به دلیل سرمایه گذاری اندک در خطر است.
وی در ادامه افزود: یکی از دلایل سرمایه گذاری کمتر، تلاش غولهای انرژی برای افزایش درآمد سهامدار از طریق بازخرید سهام و افزایش سود نقدی است.
سچین پیش بینی کرد بخشی از این کمبود در نیمه دوم سال ۲۰۲۱ نمود پیدا می کند و هشدار داد یارانه ها و تخفیفهای مالیاتی جدید دولت برای کربن زدایی سریع اقتصاد، بار بالاتری بر دوش بودجه های دولتی خواهد گذاشت و انرژی جایگزین را گران می کند.
مدیرعامل روسنفت گفت: دستور دادگاه هلندی به شرکت رویال داچ شل برای کاهش میزان انتشار آلایندگی، شکل جدیدی از ریسک برای غولهای نفتی است.
یک دادگاه هلندی ماه میلادی گذشته به این شرکت انگلیسی-هلندی دستور داد میزان انتشار گازهای گلخانه ای جهانی را که در سال ۲۰۱۹ معادل حدود ۱.۶ میلیارد تن دی اکسید کربن بود، به میزان ۴۵ درصد تا سال ۲۰۳۰ کاهش دهد.
بر اساس گزارش رویترز، سچین همچنین به بحران انرژی تگزاس در فوریه اشاره کرد که مثال دیگری از اتکای بیش از حد به منابع انرژی جایگزین بود.
انتهای پیام