شهربانو عابدی در گفتوگو با ایسنا، درباره خسارت وارد شده به سالنهای آرایشی در اثر شیوع ویروس کرونا، اظهار کرد: از اسفندماه سال ۱۳۹۸ تاکنون به دلیل شیوع ویروس کرونا سالنها تقریبا یک ماه فعال بودند، بخصوص اعیاد مبارک شعبان و ایام عید و پایانی سال که در طول سال امید کسب درآمد آرایشگران و سالنها به این ایام است، تعطیل بودند و هزینههای جاری و حقوق و بیمه پرسنل و همچنین اجاره موجب ورشکستگی تعداد بسیاری از این زنان کار آفرین شده است.
وی در پاسخ به سوالی درباره میزان خسارات وارد شده به آرایشگاههای زنانه در یک ماه اخیر گفت: با توجه به متغیر بودن مناطق و سالنها و تعداد پرسنل نیاز به برآورد خسارت است که زمانبر خواهد بود، اما صددرصد خسارت برآورد اتحادیه است، چراکه وقتی درآمدی نباشد خسارت صددرصدی است.
عابدی با بیان اینکه در مدت یاد شده حمایتی از کسب و کار آرایشگران نشده و آنها تمام توان خود را برای از دست ندادن واحد صنفی خود و پرسنل به کار بردند، تصریح کرد: ضرر وزیان شیوع این ویروس صددرصد به صنوف وارد شد، چراکه در این مدت هیچگونه حقوق و درآمدی جز پرداخت هزینههای جاری نداشتند و طبق تصمیمات ستاد ملی کرونا و جهت سلامتی هموطنان کسب و کار خود را تعطیل کردند.
مالیات را ببخشید، وام بدون بهره بدهید
رئیس اتحادیه آرایشگران زنانه تهران گفت که توقع این صنف، حمایت از این بانوان با حذف مالیات ایام تعطیلی و اختصاص وام بدون بهره از سوی دولت است.
عابدی در ادامه درباره وضعیت بازگشایی مشاغل نیز گفت: آرایشگاههای زنانه از روز شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه شروع به کار کردند، اما باید پروتکلهای بهداشتی نظیر فاصله گذاری اجتماعی را رعایت و به طور مداوم از مواد ضدعفونی، ماسک و موارد دیگری که وزارت بهداشت اعلام کرده استفاده کنند. بازرسان اتحادیه، اصناف و وزارت بهداشت نیز نظارت و بازرسی را تشدید کردهاند. به طور کلی بانوانی که از خدمات آرایشگاهها استفاده میکنند نیز باید خود مراقبتی را در نظر بگیرند و اگر سالنی پروتکلهای بهداشتی را رعایت نکرد از مراجعه به آن خودداری کنند و به اتحادیه گزارش کنند تا از فعالیت آن جلوگیری شود.
وی همچنین از راهاندازی اپلیکیشنی به نام زیبا اپ برای رزرو آنلاین مشتریان خبر داد و گفت که این اعتماد نو به نقل از برنامه در اختیار سالنداران و مشتریان قرار دارد تا با رزرو قبلی به سالن مراجعه کنند.
انتهای پیام