عرضه ۳نوع گجت‌ برای پایش بیماران قلبی،مبتلایان به آسم و سالمندان/حذف خطای دید در طراحی خط لبخند

به گزارش ایسنا، در رویداد دوشنبه‌های استارت‌آپی با محوریت سلامت دیجیتال که امروز دوشنبه ۱۱ اسفند ماه به صورت آنلاین در محل ساختمان صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، ۸ ایده فناورانه در این حوزه برای سرمایه گذاران عرضه شد.

جزئیات این طرح‌ها به این شرح است:

کاهش خطای طراحی خط لبخند

دکتر مطهره امیری،مدیر عامل استارت‌آپ فعال در حوزه دندانپزشکی با اشاره به چالش‌های طراحی خط لبخند برای دندانپزشکان، گفت: دندانپزشکان برای طراحی خط لبخند نیازمند فتوگرافی از زاویه استاندارد در حین درمان دارند که یا باید برون سپاری کنند و یا این تصویربرداری در مطب صورت گیرد، ولی تهیه خط لبخند به دلیل وجود خطای دید انسانی معمولا با مشکلاتی همراه است.

وی با بیان اینکه برای رفع این مشکل نرم افزاری را در این زمینه عرضه کردیم، اظهار کرد: این نرم افزار یک اپلیکشن هوشمند است که قادر به انجام فتوگرافی دقیق و آنالیز لندمارک‌های دندان است.

امیری عکاسی هوشمند و عملکرد بالا را از مزایای این نرم افزار بیان کرد و ادامه داد: سرمایه مورد نیاز برای توسعه این محصول ۱۱۵ میلیارد تومان برای ۱۲ ماه در نظر گرفته شده است.

پایش هوشمند دمای بدن

محسن مقدم مجری طرح، محصول طراحی شده در این استارت‌آپ را گجت تب سنج دیجیتال و هوشمند به منظور پایش مستمر دمای بدن دانست و اظهار کرد: این گجت برای بزرگسالان در زیر بغل و برای کودکان در کشاله ران استفاده می‌شود، ضمن آنکه برای پایش سلامت سالمندان این محصول به صورت استفاده دائم طراحی شده است.

وی اعلام روز تخمک گذاری و زمان قاعدگی را از دیگر مزایای این نرم افزار نام برد و یادآور شد: داده‌های این محصول در گوشی قابل ذخیره سازی است تا در مواقع اورژانسی خدمات مورد نیاز به بیماران ارائه شود.

مقدم سرمایه مورد نیاز برای توسعه این محصول حوزه سلامت دیجیتال را ۲ میلیارد تومان ذکر کرد.

گجت هوشمند درمانی

مهدی سلطانی، مجری طرح با بیان اینکه محصول این شرکت استارت‌آپی گجت هوشمند درمانی است، در این باره توضیح داد: زمانی که بیماران به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند، به دلیل بی اطلاعی علاوه بر آنکه مدت زمان زیادی را در این مراکز سپری می‌کنند، به خدمات درمانی مناسب نیز دسترسی پیدا نمی‌کنند که این امر تا ۸۰ درصد در بدتر شدن وضعیت سلامت آنها تاثیر گذار است.

تعطیلی گسترده شعبات بانکی در امارات
هم اکنون بخوانید

وی با تاکید بر اینکه این محصول یک دستیار ۲۴ ساعته و بدون محدودیت برای پایش سلامت بیماران است، خاطر نشان کرد: این دستگاه با اتصال به بیمار قادر است وضعیت فرد را بررسی و علائم حیاتی وی را اعلام کند و در شرایط ضروری هشدارهای لازم را ارائه دهد.

سلطانی یادآور شد: در فاز اول این محصول برای کودکان ۶ تا ۱۲ سال برای بیماری‌های اسهال، یبوست، سردرد و تهوع طراحی شده است.

وی تاکید کرد: برای توسعه این محصول به ۶۰۰ میلیون تومان سرمایه نیاز است.

ترازوی هوشمند برای حفظ سلامت مرغداری‌ها

رضا هاشمی‌پور دستاورد این شرکت را طراحی و ساخت “ترازوی هوشمند و سیستم مدیریت مرغداری‌ها” نام برد و یادآور شد: مرغداری‌ها سالیانه خسارات زیادی را به دلیل عدم توانایی در مدیریت محیط مرغداری چون میزان دما، گاز آمونیاک، رطوبت و تهویه متحمل می‌شوند و برای رفع این چالش نیاز به سیستم‌های پایش دائم است.

وی ادامه داد: سیستمی که ما طراحی کردیم قادر به اندازه گیری پارامترهایی چون دما، رطوبت، میزان گاز آمونیاک و شدت نور است، ضمن آنکه قادر به پایش سیستم تهویه در مرغداری‌ها است.

هاشمی‌پور ارسال میزان وزن میانگین مرغ‌ها، تعداد پرنده‌های شمارش شده و افزایش وزن مرغ‌ها به صورت روزانه را از دیگر خدمات این دستگاه دانست و گفت: علاوه بر آن امکان مشاهده عملکرد مدیریتی در بازه‌های زمانی مشخص در آن پیش بینی شده است.

به گفته وی تاکنون این محصول به ۴ مرغداری پیش فروش شده است.

دستگاهی برای پایش وضعیت قلب بیماران

امین یزدان دوست، مدیر عامل شرکت استارت‌آپی طراح دستگاه پایش وضعیت قلب بیماران در این باره گفت: بر اساس آمارهای سازمان بهداشت جهانی بیماری‌های قلبی و عروقی بالاترین میزان مرگ و میر را در ایران و جهان دارد.

وی ادامه داد: در حال حاضر دستگاه هولتر مانیتورینگ قلب برای پایش و ردیابی مداوم ضربان قلب به مدت ۲۴ ساعت یا بیشتر استفاده می‌شود که این دستگاه دارای وزن بالا و سیم‌های متعددی است که بیماران تنها در مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت می‌توانند آن را تحمل کنند، ضمن آنکه این دستگاه تعاملی با پزشک ندارد.

نشست مشترک مجلس و وزارت صمت با موضوع راهکارهای رفع مشکلات ارزی برگزار شد
هم اکنون بخوانید

یزدان دوست ادامه داد: ما برای رفع این چالش گجت بی سیمی را توسعه دادیم که تنها ۵۰ گرم وزن دارد و بر روی سینه فرد نصب می‌شود و از طریق بولوتوث داده‌های قلبی فرد را دریافت می‌کند.

پلتفرم هوشمند برای بیماران مبتلا به آسم

دکتر الناز ذوقی، مجری طرح با اشاره به چالش‌های بیماران مبتلا به آسم به ویژه در زمان بروز حملات آسمی، اظهار کرد: در حال حاضر ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در ایران مبتلا به این بیماری هستند که نیاز است تا زمان دقیق مصرف داروها به آنها یادآوری شود.

وی ادامه داد: این پلتفرم یک بستر هوشمند است که به منظور خود مراقبتی بیماران مبتلا به آسم برای تلفن‌های همراه هوشمند طراحی شده است.

گجتی برای مراقبت از سالمندان

رحمت اله مهدی خانی، مجری طرح با تاکید بر اینکه کشور با نرخ ۲.۵ درصدی در حال پیر شدن است، گفت: به دلیل مشغله خانواده‌ها، معمولا سالمندان یا تنها زندگی می‌کنند و یا ساعات زیادی را تنها به سر می‌برند و در صورت تاخیر در اطلاع رسانی از وضعیت سالمندان به خانواده‌ها و یا پزشک علاوه بر آنکه سالمندان با مشکلات زیادی مواجه می‌شوند، هزینه درمانی آنها نیز افزایش خواهد یافت.

مهدی خانی ادامه داد: گجت پوشیدنی ما به گونه‌ای طراحی شده است که سالمند با فشردن دکمه‌ای وضعیت خود را به خانواده اعلام می‌کند.

مجری طرح افزود: برای سالمندانی که قادر به حرکت نیستند نیز محصول دیگری را طراحی کردیم که تا یک ماه دیگر عرضه خواهد شد و این حصول به گونه‌ای است که نیازهای سالمندان مبتلا به آلزایمر را نیز پوشش خواهد داد.

شبکه اجتماعی مادران باردار

آیدا نجفی، مجری طرح با اشاره به چالش‌های مادران باردار، گفت: به منظور اطلاع رسانی دقیق شبکه اجتماعی را در این زمینه راه اندازی کردیم که از طریق آن مادران باردار می‌توانند تجارب خود را به اشتراک بگذارند.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 − 3 =

دکمه بازگشت به بالا