به گزارش ایسنا به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدعباس صالحی ادامه داد: همچنین قبل از این ایام هم نامهای را به قرارگاه عملیاتی و کمیته بهداشت ارسال کرده بودیم و در این زمینه جلساتی برگزار شد. تقاضای ما این بود که سالنهای تئاتر، موسیقی و نمایش سینما از گروه ۳ به گروه ۲ منتقل شوند.
وی افزود: در این زمینه همکاران ما در معاونت امور هنری و سازمان سینمایی در دو نوبت جلسه برگزار کرده و استدلالهای خود را در این زمینه به همکاران قرارگاه عملیاتی و کمیته بهداشت اعلام کردند که در دستور بررسی است و در حال حاضر به جز شهرهای قرمز و نارنجی که شامل ۳۷ شهر است در بقیه شهرها که شهرهای زرد و آبی هستند، شرایط برگزاری وجود دارد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره پرسش دیگری مبنی بر وجود برخی ابهامات درباره چگونگی برگزاری جشنواره فیلم فجر افزود: تا بهمن ماه قابلیت این را نداریم که به طور قطعی بگوییم جشنواره فیلم چگونه برگزار می شود اما پیش بینی شده اگر شرایط ما شرایط نارنجی و قرمز باشد فیلم ها امکان اکران به صورت آنلاین را ندارند و برای داوران و اصحاب رسانه اکران می شود و نمی تواند اکران عمومی شود.
وی تاکید کرد: اما اصحاب رسانه در سالن های خود و داوران هم داوری فیلم ها را خواهند داشت و در جشنواره تئاتر هم با شرایطی که داریم و برخی شهرها وضعیت زرد دارند و بخش زیادی هم آبی شده اند شرایط راحت تری وجود دارد که اکران محدود با رعایت دستورالعمل ها در حوزه نمایش و موسیقی اتفاق بیفتد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: در حوزه سینما به علت تراکم هایی که وجود دارد باید بررسی کرد که با توجه به اینکه وضعیت زرد شده می توان کاری کرد. اما در هر حال داوران و اصحاب رسانه فیلم ها را می بینند و مسیر داوری و نقد و گفت و گوهای آن ها قطعی است ولی بیشتر از این بستگی به شرایط بعدی دارد.
صالحی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اقدامات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه فرهنگ و هنر در مدت یک سالی که از شهادت سردار سلیمانی می گذرد، گفت: سردار سلیمانی تنها نماد مقاومت در ایران نبود که نماد مقاومت علیه ستم، جهل و کج اندیشی در منطقه و جهان بود.
وی افزود: در یک سالی که از شهادت سردار سلیمانی و یاران میگذرد، آثار هنری متفاوتی در حوزههای مختلف تئاتر، سینما، هنرهای تجسمی و موسیقی تولید شده که همگی آنها آثار قابل توجهی هستند. اشعار مختلف به زبان های فارسی و زبان های مختلف و به تصویر کشیدن مکتب حاج قاسم سلیمانی سروده شده است. آهنگ ها و سرودها و نمایشنامه ها، هنرهای تجسمی، عکس، نقاشی و … با موضوع سردار سلیمانی عرضه شده است.
وی تصریح کرد: همچنین در جشنواره های فجر امسال و برخی از تولیدات هنری، شاهد تولید آثار باکیفیتی هستیم که حتی در حوزههای مستند و فیلم داستانی بلند نیز شاهد حضور آن ها هستیم.
وی ادامه داد: رابطه وجودی مردم ایران با حاج قاسم به گونهای ارزشمند و محبتآمیز بود که در همین نمایشگاه عکس روایت سرباز شاهد تجلی آن هستیم و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در هم شکل های سیاستگذاری و حوزه های حمایتی هدایتی با مجموعه قابل توجهی از این آثار بیرونی و داخلی مواجه بوده که مکتب حاج قاسم را فرهنگ و هنر جهانی تبیین، تفسیر و گسترش می دهند.
انتهای پیام