آغاز داوری آثار دومین جایزه ملّی غزل حسین جلال‌پور

دبیر دومین جایزه ملی غزل حسین جلال‌پور با اعلام این خبر گفت: مهلت ارسال آثار به این جایزه ۳۰ آبان سال جاری بود که پس از پایان این مهلت، آثار دسته‌بندی و آماده­‌سازی شدند و در اختیار داوران قرار گرفت که هم­اکنون کار داوری آغاز شده و نامزدهای نهایی روز شنبه، یکم دی‌ماه ۹۹ اعلام خواهند شد.

حسن فرهادی با بیان اینکه در مجموع بیش از ۵۷۰ اثر به دبیرخانه جایزه ارسال شده است، افزود: در بخش غزل‌­های ارسالی ۴۸۸ اثر از ۱۱۷ غزل­سرا، در بخش کتاب غزل ۶۴ مجموعه­ غزل و در بخش پژوهش ۲۳ مقاله پژوهشی به دبیرخانه این جایزه رسیده است.

وی ادامه داد: از آنجا که دبیرخانه جایزه در حدفاصل جایزه اول و این جایزه که دومین دوره آن است، مشغول رصد و پایش کتاب­ها و پژوهش­های انجام شده در کشوره بوده، باید گفته شود که اکثر افرادی که به‌صورت جدی و حرفه­ای در عرصۀ پژوهش و سرایش غزل در حال فعالیت هستند، آثار خود را برای جایزه ارسال کرده‌­اند.

دبیر دومین جایزه ملی غزل حسین جلال‌پور-جایزه مستقل غزل- تصریح کرد: یک نکته دیگر که بایستی این­جا گفته شود، این­ است که همانند تمامی جوایز معتبر ملی و بین­المللی امسال نشان جایزه در هر بخش تنها به یک نفر تعلق خواهد گرفت. البته به تمامی نامزدهای بخش نهایی لوح یادبود و هدیه اهدا خواهد شد.

فرهادی در پایان در خصوص نحوه برگزاری آیین پایانی این جایزه یادآور شد: همان‌طور که قبلا اشاره شد، آیین پایانی دومین دوره جایزه ملی غزل حسین جلال‌پور ۱۲ دی ­ماه برگزار خواهد شد که وضعیت کرونا در کشور و استان مشخص می‌کند که اختتامیه این جایزه ملی به صورت مجازی برگزار شود یا با حضور شرکت­کنندگان. جایزه در این خصوص هماهنگ با مصوبات ستاد استانی مبارزه با کرونا عمل خواهد کرد.

با نماز، امن و سلامت روانی و نشاط را نصیب جامعه‌ سازیم
هم اکنون بخوانید

انتهای پیام 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − 7 =

دکمه بازگشت به بالا