رئیسجمهور با تاکید بر اینکه در بحث بازگشایی مدارس، حفظ سلامت و همزمان، تداوم روند آموزش دانشآموزان اهمیت بسزایی دارد، اطمینان داد که اجرای دقیق سیاستهای اتخاذ شده برای بازگشایی مدارس، سلامت دانشآموزان را تضمین میکند.
به گزارش اعتماد نو به نقل از ایلنا، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی امروز در جلسه رؤسای کمیتههای ستاد ملی مقابله با کرونا اظهار کرد: عمده سیاستگذاریهای ستاد ملی مقابله با کرونا در ماههای نخست مقابله با این بیماری، بر پایه یافته های علمی و توصیه های متخصصان بود اما اکنون همه سیاستگذاریها در کنار یافته های علمی و توصیه های متخصصان، از یک پشتوانه قوی و موفق تجربی نیز برخوردارند.
رئیس جمهور گفت: پس از برگزاری موفق مناسبت های ملی و مذهبی، بازگشایی کسب و کارها و برگزاری کنکور سراسری، ارشد و دکترا، اکنون و به اعتقاد متخصصان امر، به این نقطه اطمینان بخش رسیده ایم که شرط بازگشایی مدارس، سلامت دانش آموزان به عنوان اولویت نخست است.
روحانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به گزارش روسای کمیته های درمانی و امنیتی و اجتماعی از روند برگزاری مراسم عزاداری محرم با رعایت دقیق دستورالعمل های بهداشتی اظهارداشت: این گزارش که بیانگر رعایت دقیق و در حد قابل قبول اجرای دستور العمل های بهداشتی است، جای قدردانی از همه مردم، دستگاههای مجری و ناظران پروتکل های بهداشتی نظیر روسای دانشگاه های علوم پزشکی، استانداران، فرمانداران و نیروهای انتظامی و همه برگزارکنندگان مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان امام حسین(ع) در ایام محرم دارد.
رئیس جمهور افزود: رعایت این دستورالعمل ها نشان داد که می توان با حفظ پروتکل ها، تمامی شئون زندگی مردم در شرایط کرونایی برگزار شود و تعطیل کردن فعالیتها راهکار درستی برای حفظ سلامتی مردم نیست.
روحانی در ادامه به موضوع برگزاری دور دوم انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۹ استان کشور برای تعیین تکلیف نمایندگان ۱۱ حوزه ای که در مرحله اول حداقل آرا را کسب نکردند، اشاره کرد و گفت: ستاد ملی مقابله با کرونا با سیاستگذاری هایی که انجام داده، اجازه نداده است در روند امور جاری زندگی مردم و در عین حال اجرای مناسبت های سیاسی و اجتماعی کشور خلل و یا تاخیری ایجاد شود و در همین راستا انتخابات پیش رو نیز با بهره گیری از تجارب حاصله، در موعد اعلام شده برگزار میشود.
رئیس جمهور انتخابات را جلوهای از مشارکت سیاسی مردم و مردمسالاری دینی در جامعه دانست و تاکید کرد: در برگزاری انتخابات و روند مشارکت سیاسی مردم در امور کشورشان نباید خللی ایجاد شود تا به این ترتیب مردم بتوانند در موعد مقرر نماینده خودشان را برگزینند و روند برگزاری این انتخابات، می تواند تجربه ای برای برگزاری انتخابات بزرگتر در آینده باشد.