ساداتی‌نژاد: سرانه مصرف آب در کشور بالاتر از متوسط جهانی است

به گزارش ایسنا، سیدجواد ساداتی نژاد در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) و در جریان بررسی موضوعات مربوط به حوزه انرژی با حضور وزیر نیرو گفت: موضوع آب مسئله جهانی است. جهان درگیر بحران آب بوده و حتی کشورهایی با سرانه بالا هم دچار کم آبی هستند.

وی با اشاره به رشته‌های جدید تحصیلی ایجاد شده در حوزه آب، آن را نشان دهنده جایگاه و اهمیت آب دانست و گفت: آب عامل صلح و جنگ در دنیا بوده و باید مدیریت مصرف آن از اهمیت زیادی برخوردار باشد. تأمین آب شرب هزینه‌های زیادی دارد اما سرانه مصرف آب در کشور ما از متوسط جهانی بالاتر بوده و باید برای کاهش مصرف فکری شود.

این نماینده مجلس با تأکید بر لزوم ادامه سدسازی در کشور گفت: سیل‌های اخیر اهمیت وجود سدها را نشان داد اما باید سدسازی متناسب با شرایط محیطی آن استان هم باشد.

ساداتی نژاد در پایان با تأکید بر لزوم توجه به حوزه آب شرب روستایی گفت: وزارت کشور به موضوع آب مجازی دقت کند. امروز در کشور ما باید تمرکز بر صادرات کالاهایی باشد که از آب زیادی استفاده نمی‌کنند.

انتهای پیام

جعفرزاده: دولت هرچه سریع‌تر لایحه ممنوعیت بیت‌کوین را تدوین کند
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 4 =

دکمه بازگشت به بالا