ضرورت اتخاذ روش‌های مناسب برای مدیریت پسماندهای بیمارستانی

به گزارش ایسنا، عبدی ناصر – نماینده سازمان جهانی بهداشت – در جلسه مشترک امروز اعضای این هیات با مدیران شهرداری تهران گفت: این دومین سفر من به ایران است که در این سفر مشاهده کردم مدیریت بحران در ایران قوی است. فکر می‌کنم این قدرت به شما در مقابله با ویروس کرونا کمک خواهد کرد. در سال گذشته شما سیل شدیدی را تجربه کردید که در آن خصوص نیز بحث‌های جدی با همکاران شما داشتیم.

وی افزود: بی تردید باید سطح همکاری‌ها را ارتقا دهیم به‌ویژه در شرایط دشوار امروز و مقابله با ویروس کرونا. قطعا هنگامی که سیل رخ می‌دهد می‌دانیم که باید چه کاری انجام دهیم اما برای ویروس داستان متفاوت است و دقیقا نمی‌دانیم باید چه اقداماتی انجام دهیم. بر همین اساس به‌طور مداوم اطلاعات ما بیشتر می‌شود و ابعاد مختلفی از بحران را شناسایی می‌کنیم.

نماینده سازمان جهانی بهداشت ادامه داد: ما در دو روز گذشته با مقامات وزارت بهداشت، پزشکان و کادر درمانی در ایران تعامل داشتیم. در روزهای گذشته مشاهده کردیم که کنترل شما بر سیستم  حمل و نقل عمومی خوب بوده است.

عبدی ناصر در تشریح ماموریت هیات اعزامی از سازمان نماینده سازمان جهانی بهداشت به ایران گفت: ما متخصصان حوزه بهداشت و درمان عمومی و اکثرا پزشک هستیم از سازمان جهانی بهداشت و موسسه صلیب سرخ چین در این جا حضور پیدا کرده‌ایم و برای کمک به وزارت بهداشت ایران در مقابله با ویروس کرونا و این بیماری جدید آمده‌ایم تا روند شیوع این ویروس را کنترل کنیم.

وی افزود: ما به این جا آمده‌ایم تا گروه‌های آسیب پذیر را معرفی کنیم. در حقیقت این هدف اول ما است و در مرحله بعد با همکاری کنشگران بهداشت و سلامت تجاربی را در کشورهای مختلف به ویژه چین داشته‌ایم با شما به اشتراک خواهیم گذاشت. قطعا در مسیر مقابله با ویروس اقدامات را باید سرعت دهیم و از سوی دیگر از تجربه‌های شما نیز درس بگیریم. هنگامی که با پزشکان بیمارستان‌ها صحبت می‌کنیم اطلاعات جدیدی در نحوه مواجهه با این ویروس به ما می‌دهند که بسیار موثر است. قطعا به قم هم سفر خواهیم کرد و امیدواریم برای توضیح مسائل و ارتقای اقدامات  کمک موثری باشیم.

۴ راهکار مفید برای کاهش اضطراب در خانواده
هم اکنون بخوانید

عبدی ناصر تاکید کرد: شما پیشرفت‌های زیادی در ابعاد مختلف مواجهه با این ویروس داشته‌اید بخش‌های زیادی از جامعه شما درگیر هستند. لذا باید بدانند این ویروس چیست و متوجه باشند که چگونه از خود و خانواده‌هاشان محافظت کنند. انتقال این پیام‌ها از اهمیت زیادی برخوردار است.

نماینده سازمان نماینده سازمان جهانی بهداشت در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به بازدید از آزمایشگاه‌های تشخیص کرونا در ایران گفت: تشخیص سریع این بیماری اهمیت زیادی دارد که خوشبختانه در این بخش شما پیشرفت‌های زیادی داشته‌اید. بیمارستان‌ها و کلینیک‌های خاصی هم برای مداوای بیماران این ویروس در نظر گرفتید تا از این طریق اطمینان حاصل شود که افراد نیازمند مداوا و اقدامات پزشکی لازم را دریافت می‌کنند.

وی تاکید کرد: افرادی که از نزدیکان فرد بیمار هستند باید به‌سرعت قرنطینه شوند. باید افرادی که علایم کمتری هم دارند تحت کنترل قرار بگیرند و حمایت‌های روانی از افراد بیمار اهمیت بسزائی دارد. باید رویکرد جامع و کلی‌نگری در مقابله با این ویروس داشته باشید.

عبدی ناصر ادامه داد: باید تمرکز داشته باشید و افراد بیمار در سریعترین زمان ممکن به مراکز درمانی فرستاده شوند و افرادی که علایم کمتری دارند در خانه ۱۴ روز قرنطینه شوند، در غیر این صورت بیماری منتشر خواهد شد. ما خوشحال هستیم که کار به خوبی پیش می‌رود. در حال حاضر ۷۴ کشور درگیر کروناویروس شدند. اولین فرد مبتلا در ایران ۱۹ فوریه شناسایی شد در حالی که نخستین فرد مبتلا درجهان ۳۱ دسامبر تشخیص داده شد. این تاخیر ابتلا در ایران خبر خوبی است که شما می‌توانید از تجربه دیگران برای جلوگیری از انتشار ویروس  استفاده کنید.

به گزارش ایسنا، در بخش دیگری از این جلسه علیپور- مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران – در سوالی از نمایندگان سازمان جهانی بهداشت گفت: می‌خواهم در مورد تجارب کشورهای درگیر در این ویروس در جمع آوری پسماندهای پزشکی و بیمارستانی و همچنین پیشنهادات سازمان WHO مطلع شوم.

آتش سوزی در مجتمع تجاری لیدوما
هم اکنون بخوانید

ریچارد اعتماد نو به نقل از برنان – رئیس هیات اعزامی نماینده سازمان جهانی بهداشت – در پاسخ به علیپور گفت: ما دو روز است که به ایران رسیده‌ و آمده‌ایم که یاد بگیریم ایران با شیوع این بیماری چه می‌کند. در حقیقت با توجه به جدید بودن این ویروس همه در حال یادگیری هستیم. این بیماری از چین شیوع پیدا کرد و اطلاعاتی در مورد آن جمع آوری شده است لازم است که بدانیم چگونه باید اطلاع‌رسانی کنیم تا مردم در خصوص مراقبت از خود و خانواده‌هایشان اطلاعات کافی را داشته باشند.

وی افزود: این بیماری جدید است و هر روز در مورد آن اطلاعات بیشتری به دست می‌آوریم. هنگامی که در مورد مدیریت پسماند خانگی و بیمارستانی صحبت می‌کنیم می‌دانیم که رویه خاصی وجود دارد این که چگونه باید ۱۵ هزار نفر نیروی کار مرتبط با پسماند در کشور شما به لحاظ درمانی و بهداشتی محافظت‌های لازم را داشته باشند.

اعتماد نو به نقل از برنان تاکید کرد: ریسک پسماندهای بیمارستانی قطعا بیشتر است لذا باید به کارگران این حوزه را آموزش دهید تا بدانند چگونه از خود محافظت کنند. کرونا مسری است و نه تنها از طریق هوا سرایت  پیدا می‌کند بلکه ممکن است از طریق مایعات هم سرایت پیدا کنند لذا باید نیروها آموزش ببیند که ویروس در چه سطحی تا چه زمانی باقی می‌ماند. نحوه کار این افراد در حوزه پسماند باید تغییر کند به ویژه برای پسماندهای بیمارستانی.

وی ادامه داد: باید رویه‌های برای مدیریت پسماند در این شرایط خاص اتخاذ کنیم. مهمترین نکته محافظت از افرادی است که کار پسماند به ویژه پسماندهای بیمارستانی برعهده دارند. باید تجهیزات لازم در اختیار این افراد قرار گیرد و از بیمارستان‌ها برای جداسازی پسماندهای بیمارستانی اقدامات ویژه‌ای انجام شود.

ادامه دارد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − نه =

دکمه بازگشت به بالا