چهار نکته غیر کرونایی درباره کرونا

به گزارش ایسنا، جعفر محمدی در عصر ایران نوشت:  در این مطلب نمی‌خواهم راجع به خود کرونا و راه های پیشگیری از آن بنویسم بلکه چند موضوع مرتبط که کمتر بدان‌ها توجه می‌شود را یادآور می‌شوم:

۱ – خانه امن‌ترین جاست. کسی مبتلا به کرونا می‌شود که مستقیم یا غیرمستقیم با فرد آلوده به این ویروس تماس داشته باشد. وقتی در خانه هستید، این ارتباط به حداقل ممکن می‌رسد.

توصیه جدی می‌شود تا حد امکان از خانه خارج نشوید و بهترین استفاده را از بودن در خانه داشته باشید:
 
– وقت بیشتری را در خانه با همسر و فرزندان و سایر اعضای خانواده بگذرانید. 

– با همدیگر فیلم‌ها و سریال‌های بیشتری ببینید.

– چند کتاب مورد علاقه‌تان را انتخاب کنید و در ساعاتی طولانی حضور در خانه از مطالعه‌شان لذت ببرید.

– سایت‌های مفید را مرور کنید. پیشنهاد می‌کنم این ایام مطالب سایت سواد زندگی را مرور کنید؛ واقعاً در زندگی به دردتان خواهد خورد.

– برای کاستن هر گونه ارتباط با دنیای خارج از خانه، غذای رستورانی سفارش ندهید.

– با کسانی که مدت‌هاست به آنها زنگ نزده‌اید تماس بگیرید و گفت‌وگویی تازه کنید.

– از همین الان می‌توانید خانه تکانی عید را شروع کنید.

– نرمش‌های خانگی کنید؛ تا حد امکان بدن‌تان را گرم نگه دارید و غذاهای مقوی، به ویژه آنهایی که “ویتامین‌های A، C، D، سلینیوم و روی” دارند بخورید تا سطح ایمنی بدن‌تان بالا برود.

۲ – اگر مدیر و تصمیم‌گیر هستید، تا حد امکان مجموعه تحت مدیریت‌تان را دور کار کنید تا همکاران‌تان بتوانند در خانه کار کنند. اینترنت خیلی از کارهای را از راه دور ممکن کرده است. عصر ایران نیز از امروز سیاست دور کاری را در بخش های قابل اجرا آغاز کرده است.

مشکل ترافیکی در مراسم ۲۲ بهمن وجود ندارد
هم اکنون بخوانید

۳ – تعداد مبتلایان به خود ویروس کرونا بسیار اندک است ولی شاید بتوان گفت دهها میلیون نفر در ایران درگیر ویروس روانی کرونا هستند. وجود اندکی اضطراب برای مراقبت و مدیریت ضروری است ولی استرس زیاد، نه تنها کمکی به موضوع نمی‌کند بلکه با کاهش قدرت ایمنی بدن، عامل ایجاد بیماری های روحی و روانی بعدی است.
بنابر این:
– به مطالبی که توسط منابع با هویت نامعلوم منتشر می‌شوند، بهایی ندهید. عده‌ای دنبال لایک و دنبال کننده و کاسبی خودشان‌اند و گروهی هم درگیر مسائل سیاسی و باند بازی.  

– مطالبی که مردم را می‌ترساند و ناامید می‌کند و منبع معتبری ندارند را فوروارد نکنید.

– به همدیگر امید دهید و روحیه خود و دیگران را بالا نگه دارید. این امید البته واهی هم نیست چون کرونا قدرت کشندگی کمی دارد، با رسیدن فصل گرما دوره شیوع‌اش تمام می‌شود و در عین حال جلوگیری از آن بسیار ساده است (شستن منظم دست‌ها با آب و صابون کار ساده‌ای است).

۴ – این روزها، پزشکان، پرستاران و سایر کادرهای بیمارستانی که درگیر کرونا هستند، به مثابه سربازان وطن  که در خط مقدم جنگ‌اند، برای سلامتی همه ما تلاش می‌کنند. بسیاری‌شان در بیمارستان‌های محل کارشان قرنطینه‌اند و مدت‌هاست خانواده‌هایشان را ندیده‌اند. تعدادی از پزشکان نیز به خاطر تماس با بیماران، مبتلا به کرونا شده‌اند. 
جا دارد به همه آنها خدا قوت بگوییم و اعلام کنیم که قدردان و سپاسگزارشان هستیم.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − هشت =

دکمه بازگشت به بالا