برای نگین «توپخانه» خواب‌های طلایی دیده‌اند

به گزارش ایسنا، نگینِ زیبا اما کوچک میدان توپخانه تهران، با کاشی‌های خاص و معماری متفاوت‌اش این روزها، کاربری جدیدی را نجربه می‌کند.

مجموعه ساختمانی که یکی از بناهای داخلی‌اش در اواخر دهه ۸۰ هم  یک بار به موزه تبدیل شد، اما کمتر از یک سال بعد تعطیل شد تا برخی اقدامات شهری را در داخل فضای مجموعه عملیاتی کنند.

حالا برای مدت کوتاهی یعنی حدود ۱۰ روز دیگر، دو طبقه بالای ساختمان قدیمی «بانک بازرگانی ایران» یا همان «بانک تجارت» (مسئوولان فعلی بانک) در میدان توپخانه را به گالری‌های موقت تبدیل کرده‌اند و تعدادی از تابلوهای نفیس نقاشی را به نمایش گذاشته‌اند و یک شعبه نمادین بانک با طراحی دهه ۴۰ و ۵۰ شمسی برای آشنایی گردشگران با بانکداری آن سال‌ها  طراحی و به نمایش گذاشته شده‌اند وحتی تعدادی از قدیمی‌ترین اسناد صنعت بانکداری کشور نیز در موزه بانک تجارت به نمایش گذاشته شده است.

ساختمان بانک شاهی که بعد از مدتی با نام «بانک بازرگانی» معرفی شد و امروز در ضلع شرقی میدان توپخانه (میدان امام خمینی (ره)) قرار دارد، ۱۲ بهمن ۱۳۸۱ در فهرست آثار ملی به ثبت رسید. بنایی تاریخی که استفاده از عناصر تزیینی معماری ایران، مانند کاسه‌سازی در نیم‌گنبد سردر ورودی، کاشیکاری و گچبری از ویژگی‌های آن محسوب میشود.

انتهای پیام

نرخ رشد اقتصادی به صفر درصد رسید
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 − دوازده =

دکمه بازگشت به بالا