به گزارش ایسنا، عصر چهارشنبه، ۱۶ بهمن ماه فیلم روز بلوا به کارگردانی بهروز شعیبی در پردیس سینمایی ملت برای اهالی رسانه و منتقدان نمایش داده شد و در نشست مطبوعاتی پس از فیلم هم داریوش ارجمند و مینا ساداتی از بازیگران اصلی فیلم همراه با مهران کاشانی نویسنده، کارن همایونفر آهنگساز و امین جعفری مدیر فیلمبرداری از جمله عوامل حاضر بودند.
در این نشست که پرسشهایی درباره سفارشی بودن این فیلم بویژه بخاطر تهیهکنندگی سازمان اوج و پرداختن به مفاسد اقتصادی مطرح شد، بهروز شعیبی گفت: ذهن من از التهابات چند سال اخیر درگیر شد به کسانی که باید در مسئولیت اجتماعی مراقبتهایی داشته باشد و در این مسیر دچار غفلت میشود. البته از ابتدا قرار نبود شخصیت اصلی روحانی باشد ولی من طرحی را به سازمان اوج پیشنهاد دادم و آنها هم این موضوع ملتهب را پذیرفتند و به لحاظ مالی حمایت کردند.
وی تاکید کرد: من براین باورم که روحانیت بخشی تاثیرگذار در جامعه است که البته به جایگاه حاکمیتی آن کاری نداشتم ولی به نظرم بخاطر همان تأثیرگذاری در جامعه قابل بحث و پرداخت است.
شعیبی خاطرنشان کرد: روز بلوا بیشتر از آنکه ما را به اتفاقات بیرونی دعوت کند به اتفاقات درونی دعوت میکند مثل آن روزی که عدالت را کنار گذاشتیم و باید یک بلوای درونی اتفاق بیفتد.
او در پاسخ به اینکه آیا شخصیت فیلمش از اطرافیانش بوده یا سراغ پروندههای جدی مفاسد اقتصادی رفته گفت: اگر شخصیت فیلم از دوستان من بود که جرات نمیکردم بسازم. ضمن اینکه قرار نبود در این فیلم پرونده سیاسی باز کنیم و این کار تلویزیون و بخشهای خبری است.
وی افزود: من معتقدم نسل جدید ما پرسشگر است و الان دیگر وقت گفتوگو است. روز بلوا درباره اخلاق است و این اعتقاد من است. چون مثلا خیلی از کسانی که ظاهر مذهبی ندارند اخلاقگرا هستند اما گاهی دچار مصلحت اندیشی کاذب هستیم.
در بخشی دیگر از این نشست داریوش ارجمند بیان کرد: از معدود دفعاتی است که در یک نشست فیلم میآیم. اول میخواهم شهادت سردار سلیمانی را یک بار دیگر تسلیت و تبریک بگویم و همینطور تسلیت بگویم برای حادثه هواپیما. یک مرگ بر آمریکا هم میگویم بخاطر دستوری که یک رییس جمهوری برای قتل بزرگ مردی چون سردار سلیمانی داد.
او با اشاره به برخی سوالهای مطرح شده گفت: شجاعت بهروز شعیبی و اینکه این گستاخی را داشت تا این بلوا، نه آن بلوایی که در خیابان میبینیم را نشان دهد از مهمترین دلایل من برای بازی در این فیلم بود. نشان دادن ضایع شدن حق مردم شجاعت میخواهد. اما از این سوالها که آیا فیلم سفارشی بوده یا چرا با اوج همکاری شده تعجب میکنم؟ اگر یک تهیهکننده دیگر هم بود باز هم این سوالات پرسیده میشد؟ سازمان اوج هم یک تهیهکننده است و آقای شعیبی در فیلم نسبت به این پرسشها از خودش دفاع کرده است.
انتهای پیام