با مفاسد اقتصادی به خصوص با دانه درشت‌ها مقابله شود

 سجادی امروز (چهارشنبه) در جمع مردم و در حضور رئیس قوه قضاییه اظهار کرد: چرا اصفهان باید طلاق زیادی داشته باشد؟ نمی خواهم به قشر قضات و وکلا توهینی کنم ولی طلاق گرفتن از آب خوردن راحت تر شده است. با کمبود جمعیت مواجه هستیم. 

به گزارش ایسنا، نماینده خانواده شهدا و ایثارگران ادامه داد: چرا قانون بازنشستگی به درستی و دقت در ادارات اعمال نمی شود و نیروهای جوان و تازه نفس را  به میادین نمی برید، کسانی را در ادارات می بینم که بازنشسته هستند اما میز خود را رها نمی کنند.

وی خاطر نشان کرد: همه مردم مدافع انقلاب هستند که برای آن خون داده‌اند.

نماینده خانواده شهدا و ایثارگران گفت: خانواده شهدا مظلومند، یک دادگاه ویژه مخصوص خانواده شهدا می خواهیم. می خواهیم بر انتخابات نظارت بیشتری شود و افراد فراجناحی به مجلس راه پیدا کنند. بر انتخابات نظارت بیشتری کنید.

محمدتقی نقدعلی به نمایندگی از روحانیون گفت:  درد و دل روحانیون، درد و دل توده مردم است و کمتر پیش می آید این قشر درد شخصی داشته باشند.

وی افزود: تقویت واحد مشاوره حقوقی مطالبه عمومی و برای مردم ضروری است. رسمیت بخشیدن حضور مبلغین در کانون های اصلاح تربیت، زندان ‌ها و با ساز و کار درست نیز یکی دیگر از مطالبات ما است.

وی با اشاره به منکرات سازمان یافته، گفت: بحث مفاسد سازمان یافته در بعضی از اماکن مثل باغ‌ها نیازمند عملکرد ویژه است و ورود بسیج در این مبارزه با مفاسد باید میسر شود.

نماینده روحانیون تصریح کرد: رسیدگی به مفاسد اقتصادی یک مطالعه عمومی است. پرونده‌هایی است که به شکل مستند تقدیم شما می کنم، اما پرونده دانه درشت هایی مبسوط مانده و لازم است رسیدگی شود.

بررسی «ایران بزرگ فرهنگی» در گفت‌وگوی زنده اینستاگرامی
هم اکنون بخوانید

وی افزود: نیازمند قانون و لوایح خوب دادرسی هستیم. اطاله دادرسی و رفت و آمدها ناراحتی به وجود می‌آورد.

عسگری فر، نماینده جامعه معلمان و فرهنگیان اصفهان نیز در این دیدار با بیان اینکه چقدر خوب که شما هستید، اظهار کرد: معاضدت قضایی افراد ذی حق که توان و بیان پیگیری حق خود را ندارند، کودکی که تحت ظلم است و بانویی که در خانه یا کارگاه‌های کوچک تحت ظلم است، به ضمانت اجرایی و پیگیری بهتری نیاز دارد و متاسفانه معاونت فرهنگی هنوز جایگاه مناسبی در دستگاه قضا ندارد. 

وی با اشاره به سخنان شهید بهشتی ۱۵ ماه بعد از انقلاب که تلاش ها برای رفع فاصله طبقاتی ناقص بوده است، از رئیس قوه قضاییه درخواست کرد که برای رفع فاصله طبقاتی در جامعه پیشگام شود، چرا که بعضا گرسنگی شاگردان و همکارانم را می بینم؛ معلمی که پیک موتوری می شود و غذای متمولان را تحویل می دهد یا معلم خصوصی، فرزند خانواده متمول می شود.

قائم‌فر، نماینده اساتید دانشگاه نیز در این دیدار، اظهار کرد: خوشحالیم که رئیس قوه قضائیه تربیت شده حوزه هستند و از ابتدایی ترین درجات تا بالاترین رتبه را قدم به قدم طی کردند و این نخستین بار است بعد از انقلاب است که رئیس قوه قضائیه چنین ویژگی‌هایی دارد و البته معنویات شما باعث دلگرمی مردم شده است.

وی با اعتقاد بر اینکه قوه قضائیه به دلیل گرفتاری های بسیار، دچار روزمرگی شده است، گفت: این روزمرگی نگاه های عمیق و طولانی را از انسان می گیرد، گاهی بسیاری از دستگاه ها وظایف خود را انجام نمی دهند، مردم به دستگاه قضا مراجعه می‌کنند تا اعمال قانون و رسیدگی کنند. 

برگزیدگان جشنواره تئاتر فجر منطقه دو (بوشهر) معرفی شدند
هم اکنون بخوانید

این نماینده اساتید دانشگاه ادامه داد: اگر بتوانیم با دانشگاه ها رابطه مداوم داشته باشیم، می توانیم در آینده از ورود صدها هزار پرونده به دستگاه قضایی پیشگیری کنیم، افتخار ما این است که کوچکترین فرد جامعه بتواند در دستگاه قضا از بزرگترین فرد شکایت کند.

وی افزود: متاسفانه امروز در کنار فساد اقتصادی و مالی، شاهد فساد مدرک و علمی هستیم و اهدا مدارک فاقد ارزش و اعتبار، اعتبار علمی دانشگاه ها را زیر سوال برده است.

نماینده فعالان رسانه و فضای مجازی نیز در این دیدار از رئیس قوه قضاییه خواستار پیگیری جهت راه اندازی شبکه ملی اطلاعات شد.

وی گفت: امروز فضای مجازی به دلیل نداشتن قوانین مدون، به فضایی بی در و پیکر برای ایجاد اخبار فیک، فسق و فحشا تبدیل شده است و از شما خواهشمندیم با تدوین قوانینی، رسانه‌های رسمی را حمایت کنید.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت − دو =

دکمه بازگشت به بالا