تذکرات نماینده پیرانشهر و سردشت به رئیس جمهور و وزیر آموزش و پرورش

به گزارش ایسنا، رسول خضری در تذکرات شفاهی خود در جلسه علنی نوبت عصر امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی ضمن تبریک هفته نیروی انتظامی و تبریک روز ملی دامپزشکی به همه فعالین عرصه زنجیره سلامت غذایی کشور، در تذکری خطاب به رئیس جمهور اظهار کرد: با توجه به اینکه یک سال و اندی از انسداد مرزها گذشته، نه تنها مرزنشینان دستشان به جایی بند نیست بلکه کارتل بزرگ مرزنشینی هم همچنان فعال نیستند و نمی‌توانند کارآیی داشته باشند.

وی از بازدیدش به اتفاق معاونت اقتصادی وزیر امور خارجه در روز دوشنبه از مرزهای کیله سردشت و تمرچین پیرانشهر که رسمی شده خبر داد و گفت: امیدواریم ارتباط بین دو طرف مرز توسعه پیدا کند و ان‌شاءالله نوید بسیار خوبی باشد.

نماینده مردم پیرانشهر و سردشت در مجلس شورای اسلامی در تذکر دیگری خطاب به وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: در خصوص اعمال مدارک تحصیلی فرهنگیان و جذب نیروها ضمن تشکر از وزیر انتظار داریم هم دوره‌ای‌ها و کسانی که بازمانده هستند و حق التدریس‌ها تعیین تکلیف شوند تا برخی دغدغه‌های استخدامی آنها تسهیل شود.

انتهای پیام

شهردار تهران دستور اجرای کمپین «ارتقاء فرهنگ آپارتمان نشینی» را صادر کرد
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − 7 =

دکمه بازگشت به بالا