به گزارش ایسنا، طبق گزارش رسیده، در این اعتماد نو به نقل از برنامه که به همت بنیاد لاجوردی برگزار شد، هنرمندانی چون آیدین آغداشلو، لیلی گلستان، رخشان بنی اعتماد، شهرام اسدی، پوران درخشنده،علیرضا تابش، سیروس الوند، دکتر علیرضا سمیعی آذر، جهانگیر کوثری، خسرو دهقان ، مجید برزگر، شاهین امین، ژاله زکی زاده، مازیار رضا خانی، ساسان م. ک.، عاصی ،هومن اطیابی و … به تماشای «کاشی هفت رنگ» به نویسندگی و کارگردانی مینا سلیمی نشستند.
آیدین آغداشلو نقاش، نویسنده و منتقد فیلم پس از دیدن کاشی هفت رنگ، گفت:” از زندگی به کاشی رفتن و از کاشی به زندگی آمدن در فیلم بسیار مجذوب کننده بود. کاشی های دیوار فقط یک پس زمینه برای شخصیتهای فیلم نبودند. بلکه زندگیشان با آدمها ادامه پیدا می کرد. شکسته شدن کاشی ها در فیلم جهان نزدیکی به من داشت. من هم خاطرات انهدام کاشیها و کاشی های معلق را بارها نقاشی کرده ام.”
پوران درخشنده نیز با اشاره به این که فیلم ساختار محکمی دارد، خاطرنشان کرد:”جایگزین شدن زن در فیلمهای آرشیوی به جای مرد بازتاب مطالبات زنان در جامعه معاصر است. بازی مینا سلیمی اقتدار زن را در نقش شهرزاد به خوبی به تصویر میکشد. از طرفی نگاه او به عنوان کارگردان سرشار از ظرافت زنانه است. ویژگی مهم این فیلم تواًم کردن نگاه ظریف زنانه و رفتار مطالبه گر اوست.
سیروس الوند هم در سخنانی مطرح کرد:”کاشی هفت رنگ”، هم با فیلم های معمول سینمای ایران بی ارتباط است هم با فیلمهای روشنفکرانه و ظاهرا هنری. بیشتر به یک نظریه در محتوا و یک لحن بصری در اجرا شباهت دارد. فیلم نمایشی از جنگ همیشگی میان هنر و سیاست است. جدالی نابرابر بین هنرمندان و قدرتمندان که همواره در این آب و خاک وجود داشته و فیلمساز تلویحا به آن اشاره می کند. ورود این کارگردان به سینمای پیشرو و جستجو گر ایران امروز مبارک.”
علیرضا تابش، مدیر عامل بنیاد فارابی نیز با توضیح دادن این موضوع که عشق به ایران در این فیلم دیده میشود، اضافه کرد:”فیلم از دریچه معماریِ زیبای اصفهان با مخاطب ارتباط برقرار میکند و نگاهی متفاوت به نوروز دارد. دلهره از دست دادن هویت و میراث فرهنگی را می شود در فیلم حس کرد. سکانسی از فیلم که در آن کاشیها به حراج گذاشته می شوند، تلنگری است به مخاطب، که مرا تحت تاثیر قرار داد. فیلمی پیشرو و جسورانه است.”
«کاشی هفت رنگ» فیلمی تجربی است که برای اولین بار در سینمای ایران از تکنیک کولاژ برای روایت داستان بهره گرفته است. داستان این فیلم در دو دوره صفوی و معاصر پیش میرود. در این فیلم از بعضی تصاویر سریال «شیخ بهایی» و «روشن تر از خاموشی» استفاده شده است. سکانسهای فیلم کاشی هفت رنگ با سکانس های بازی علی نصیریان، علی دهکردی و حسین یاری در این دو اثر کولاژ شده اند.
عوامل این فیلم عبارتند از:نویسنده، کارگردان ، تهیه کننده و تدوینگر :مینا سلیمی،مدیر فیلمبرداری: علی رنجبر،صدابردار: وحید رضویان
مدیر تولید: ارس رزاز و مهدی بیاتی،بازیگران: مینا سلیمی، مسعود دلخواه، آریا توسلی، مصطفی بهشتی و آریاز ذوالفقاری،صداپیشگان: ابولحسن تهامی نژاد، کتایون اعظمی، حمید منوچهری، منوچهر زنده دل،حسین نورعلی،امیر و مریم منوچهری،مشاور رسانه: فرنوش آباء،مسئول روابط عمومی: میترا زمانی،مدیر اجرایی اکران: پریسا اسدی ،عکاس: شهاب اسدی.
انتهای پیام