محدودیت سرعت در منطقه زیست یوزآسیایی

به گزارش ایسنا، سردار سیدتیمور حسینی در جلسه شورای راهبردی تصادفات استان سمنان، اظهار کرد: برای تولید امنیت ترافیکی در کشور، نیازمند استانداردسازی و ایمن‌سازی در صنعت خودرویی داخلی هستیم.

وی با بیان اینکه کاهش تلفات جاده‌ای از عهده یک سازمان خاص برنمی‌آید افزود: تصمیم‌گیری در حوزه تصادفات و بررسی راهکارها برای کاهش تلفات ناشی از آن نیاز به یک‌تلاش گروهی دارد که به مدد خردجمعی به‌دست می‌آید.

فرمانده پلیس راه کشور میل به سفر را نیاز اساسی زندگی امروز برشمرد و با اشاره به لزوم فرهنگ‌سازی در خصوص رانندگی ایمن اضافه کرد: راه برون‌رفت از شرایط فعلی، تغییر رویکرد همه ما و همه دستگاه‌هاست .

وی با اشاره به حجم بالای تصادفات جاده‌ای در استان سمنان خاطرنشان کرد: بخش قابل توجهی از مسیر پرتردد تهران – مشهد در استان سمنان واقع شده و همین موضوع محورهای این استان و از جمله این بخش از محور تهران-مشهد را در وضعیتی خاص قرار داده است لذا می‌طلبد که توجه بیشتری به این محور شود.

استانداردسازی خودروها تلفات را تا ۷۰ درصد کاهش می‌دهد

حسینی با اشاره به اثرگذاری سه مولفه انسان، جاده و خودرو در تصادفات تصریح کرد: معمولا در بررسی مولفه‌های تصادف به سه مولفه راه، انسان و وسیله نقلیه توجه شده و در اکثر موارد نیز بیش از ۹۰ درصد تقصیر را به گردن انسان انداخته‌ایم اما در بررسی مولفه‌های منجر به تصادف، همواره از مولفه مدیریت غافل بوده و به آن توجه نکرده‌ایم .‌

وی بابیان اینکه آمار تصادفات کشور از دو سال گذشته به طرز خطرناکی افزایش یافته ، افزود: این روند افزایشی تصادفات و تلفات جاده‌ای، نگران کننده است .‌

ویدئو / «هیرمان» هنوز بیمار است؛ پزشکان امیدوارند
هم اکنون بخوانید

رییس پلیس راه کشور سهم خودروها در تلفات جاده‌ای را بسیار بالا ارزیابی و با بیان اینکه برای تولید امنیت ترافیکی، نیازمند استانداردسازی و ایمن‌سازی خودروها هستیم، ادامه داد: به‌ عنوان یک کارشناس حوزه ترافیک معتقدم که اگر ۲۰ میلیون خودروی موجود در کشور استاندارد سازی و ایمن شوند، آمار تصادفات در کشور تا بیش از ۷۰ درصد کاهش می‌یابد.

محدودیت سرعت برای کاهش تلفات یوزپلنگ آسیایی

وی همچنین به نقش ایمنی راه‌ها در تلفات جاده‌ای پرداخت و اضافه کرد: متاسفانه گاه شرایط ناایمن برخی از محورهای مواصلاتی کشور ، اولین خطای رانندگان را تبدیل به آخرین خطای آنان می‌کند.

فرمانده پلیس راه کشور با بیان اینکه ما امروز در کشور با بی‌کیفرمانی برای متخلفان رانندگی مواجه‌ایم برضرورت توجه عمیق‌تر به این بخش تاکید کرد و گفت:  ایجاد مجتمع‌های بین‌راهی در کاهش تلفات و حوادث جاده‌ای موثر است. البته اولویت در احداث و ایجاد مجتمع‌های رفاهی خدماتی باید به عمق محورها باشد نه اینکه در احداث این مراکز بین‌راهی صرفا به ۳۰ کیلومتری شهرها توجه خاص شود.

فرمانده پلیس راه کشور همچنین با اشاره به تلفات جاده‌ای حیات‌وحش و خصوصا گونه باارزش یوزپلنگ آسیایی در استان سمنان گفت: در همین راستا با پیشنهاد مدیرکل حفاظت محیط زیست استان و با هماهنگی پلیس راه استان و موافقت پلیس راه کشور، حد فاصل کاروانسرای میان‌دشت میامی تا روستای عباس آباد به‌دلیل منطقه عبور یوزپلنگ و به‌منظور حمایت از این  گونه با ارزش، محدودیت سرعت اعمال خواهد شد. ضمن اینکه به منظور تحقق این امر باید در اسرع‌وقت تجهیزات و امکانات و علائم هشداردهنده مورد نیاز در این محور نصب شود.

هزینه انتقال مجتمع آرادکوه برابر با بودجه یک سال شهرداری است
هم اکنون بخوانید

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × سه =

دکمه بازگشت به بالا