فعالیت ۲۰۰ خانه جوان تا پایان سال آینده

به گزارش ایسنا، محمدمهدی تندگویان در بزرگداشت روز جهانی جوانان با بیان این که یکی از شاخصه‌های توسعه‌یافتگی تشکیل سازمان‌های مردم‌نهاد است، گفت: در کشورهای توسعه‌یافته به ازای هر پنج تا هفت نفر یک سازمان مردم‌نهاد وجود دارد و ما نیز با همین نگاه موضوع تشکیل سازمان‌های مردم‌نهاد را پیگیری کردیم.

او با اشاره به این که در ابتدای دولت تعداد سازمان‌های مردم‌نهاد ۷۰ مورد بود، اظهار کرد: تعداد تشکل‌ها تا این لحظه به حدود ۲۷۰۰ مورد رسیده است که برای آنها مجامع استانی و انتخابات داخلی برگزار شده و این مجامع رئیس، دبیر و اعضای مشخصی دارند.

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با بیان این که برای اولین در کشور برای این مجامع انتخابات کشوری برگزار شده است، تصریح کرد: در حال حاضر مجمع ملی سازمان‌های مردم‌نهاد در کشور تشکیل شده که نهاد غیر دولتی با ساختار تشکیلاتی مشخص دارد. از همین فرصت استفاده می‌کنم تا همه جوانان را برای عضویت در این تشکل‌ها دعوت کنم.

تندگویان با بیان این که از سال گذشته شبکه تخصصی تشکل‌ها در کشور شکل گرفته است، افزود: در حال حاضر به‌دنبال همکاری با سازمان هلال‌ احمر برای تشکیل شبکه تخصصی امداد و نجات در کشور هستیم. همچنین شبکه‌های تخصصی گردشگری و کارآفرینی در کشور شکل گرفته و در استان سیستان و بلوچستان نیز شبکه تخصصی گروه‌های جهادی تشکیل شده است.

وی افزود: نمود واقعه فعالیت تشکل‌ها در کنار فعالان هلال‌ احمر در روزهای وقوع سیل خود را نشان داد که اعضای این تشکل‌ها برای کمک به مردم حاضر شدند. امیدواریم تا فعالیت این تشکل‌ها به شکل تخصصی ادامه پیدا کند؛ چراکه این تشکل‌ها به هر جای کشور که دولت نیاز به کمک داشته باشد، وارد عمل خواهند شد.

حداقل حقوق ۲.۵ برابری بازنشستگان تامین اجتماعی در مدت ۱۳ ماه
هم اکنون بخوانید

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به این که امسال برای اولین بار پایش تشکل‌ها را آغاز کردیم، توضیح داد: بر این اساس به فعالیت تشکل‌ها امتیاز می‌دهیم و بر اساس رتبه‌بندی آنها از تشکل‌ها استفاده خواهیم کرد.

وی با بیان این که در ابتدای تشکیل دولت تعداد خانه‌های جوان تنها هفت مورد بود، افزود: امیدواریم تا پایان سال آینده ۲۰۰ خانه جوان در کشور تشکیل شود.

در ادامه این همایش حجت‌الله ایوبی، مدیر کل کمیسیون ملی یونسکو در ایران با بیان این که نگاهی وجود دارد که بعضاً جوانان را به‌مثابه مشکل نگاه می‌کند، گفت: تجربه نشان داده است که هر جا به جوانان فرصت دادیم آنها مشکل نبودند بلکه راه‌ حل بودند. در دوران دفاع مقدس، عرصه‌های علم و فناوری و غیره افتخار آفریدند.

وی با تاکید بر این که جوانان هرگز به عنوان مشکل نیستند، افزود: در حوزه مدیریت فرهنگی نیز آنها هر جا وارد شدند، راه‌ حل بودند. از زمان حضورم در حوزه مدیریت فرهنگی تجربه نشان داد که در اوایل دهه ۹۰ که فیلم‌ها فروش خوبی نداشتند، آنها با ورودشان تنفس دوباره‌ای برای سینما شدند.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − 4 =

دکمه بازگشت به بالا