به گزارش ایسنا، سیدجواد حسینی در حاشیه بازدید از مدارس خشت و گلی شهرستان سراوان استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه در شورای اداری میثاق نامهای را به امضا رساندیم که یک ضلع آن استانداری، یک ضلع آموزش و پرورش، نوسازی مدارس و سه استان معین تهران، خراسان رضوی و فارس و ضلع دیگری خیرین هستند گفت: سند جامع توسعه آموزش و پرورش در استان سیستان و بلوچستان تدوین شده که حذف مدارس خشت و گلی در قالب این میثاق نامه با خیرین در راستای تحقق اهداف کمی و کیفی این سند است.
وی افزود: وعده داده بودیم که برای اول مهر در سراسر کشور جشن برچیده شدن مدارس خشت و گلی به جز در سیستان و بلوچستان گرفته میشود اما ناراحت بودیم که چرا سیستان و بلوچستان نمیتواند به جشن بپیوندد. علت این بود که در استان سیستان و بلوچستان تقریبا ۱۷۰ مدرسه خشت و گلی داریم که نمی توانستیم آنها را تا اول مهر حایگزین کنیم.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: در نتیجه با پیگری های صورت گرفته بیش از ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار با تخصیص ۱۰۰ درصدی و همچنین ۶۷ میلیارد تومان برای بحث های استاندارد سازی سیستم حرارتی و کمک آموزشی تامین شد و با کمک خیرین تا آخر آبان، جشن پایان مدارس خشت و گلی در استان سیستان و بلوچستان را هم برگزار می کنیم و حذف بخاری نفتی را در اول مهر را در مدارسی که علمک گاز به آنها رسیده است، خواهیم داشت. در جریان این سفر در منطقه گشت سراوان، کلنگ ساخت یک مدرسه جدید به جای مدرسه خشت و گلی و به عبارتی کلنگ پایان مدارس خشت و گلی در استان سیستان و بلوچستان بر زمین زده شد.
وی با بیان اینکه ۵۰۰ کلاس درس را هم اول مهر تحویل دانشآموزان سیستان و بلوچستان خواهیم داد تا از این طریق بتوانیم خدمتی برای استانداردسازی فضا و تجهیزات داشته باشیم گفت: در این سفر کلنگ اولین مدرسه اوتیسم استان نیز بر زمین زده شد. ما ۴۷ مدرسه اوتیسم در کشور داریم. همچنین روز گذشته کلنگ احداث یک دانشگاه فرهنگیان با شش هکتار به زمین زده شد.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در راستای هوشمندسازی نیز مدارس شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر، روستاهای محروم و حاشیه شهرها هوشمندسازی خواهد شد گفت: شورای راهبردی هماهنگی مناطق محروم، مرزی و عشایری را ایجاد کردیم و با پتانسیل وزارتخانههای دیگر به طور جدی هم به لحاظ نیروی انسانی، فضا و تجهیزات و محتوای آموزشی این مناطق تلاش می کنیم.
انتهای پیام