دومین «هفته‌ی پیشکسوتان سفال و سرامیک ایران» در راه است

به گزارش ایسنا به نقل از واحد ارتباطات و رسانه اداره کل هنرهای تجسمی، دومین «هفته‌ی پیشکسوتان سفال و سرامیک ایران» با نمایشگاه مروری بر منتخب آثار منیر و محمدمهدی قان‌بیگی، جمعه (۱۸ مرداد) در گالری زمستان خانه‌ی هنرمندان ایران آغاز می‌شود.

این نمایشگاه که به همت انجمن هنرمندان سفالگر و با حمایت و همکاری اداره کل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شود، شامل ۲۵ اثر نقاشی و سرامیک از دوره‌های مختلف کاری این دو هنرمند ایرانی است.

منیر و محمدمهدی قان‌بیگی در پنجاه و چهارمین دوسالانه‌ی ونیز با مکعب‌های سفالی نماینده‌ی ایران بودند.

«دومین هفته‌ی پیشکسوتان سفال و سرامیک» که مروری است بر آثار منیر و مهدی قان‌بیگی جمعه ۱۸مرداد سال ۹۸ از ساعت ۱۷ تا ۲۰ در نگارخانه‌ی زمستان خانه‌ی هنرمندان ایران افتتاح می‌شود و تا ۲۹ مرداد ماه همه‌روزه به‌جز شنبه‌ها در خانه هنرمندان به نشانی خیابان طالقانی، خیابان موسوی شمالی، ‌ضلع جنوبی باغ هنر برای بازدید علاقمندان دایر خواهد بود.

نخستین هفته‌ی پیشکسوتان سفال و سرامیک شهریور ماه سال ۹۷، با مرور بر آثار محمدمهدی انوشفر برگزار شده بود.

انتهای پیام

آلبوم «در عشق زنده باید» رونمایی می‌شود
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − شش =

دکمه بازگشت به بالا