تقدیر اهالی محدوده دانشگاه تهران از رسانه‌ها برای احقاق حقوق‌شان در طرح توسعه دانشگاه

به گزارش ایسنا، اهالی محلات محدوده دانشگاه تهران امروز در مراسمی با عنوان «راهی که آمدیم» از رسانه‌ها و مسئولینی که در جهت احقاق حقوق‌شان در موضوع طرح توسعه دانشگاه آن‌ها را یاری کرده بودند، تقدیر کردند. در این مراسم معاون شهرسازی شهرداری تهران و جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر تهران نیز حضور داشتند.

در این مراسم زهرا نژادبهرام عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: این گردهمایی به پاس تلاش و پیگیری‌های اهالی محدوده دانشگاه ظرف دو دهه گذشته است. باید به دلیل این همه تلاش، استقامت و پافشاری برای یک حق مسلم به شما اهالی تبریک بگویم.

وی افزود: شما از طریق یک تلاش مدنی با رسیدن به یک حق مسلم یک افتخار برای جامعه ایرانی و اهالی شهر تهران آفریدید. روند موضوع توسعه دانشگاه تهران باید از این بعد مورد توجه قرار گیرد که اهالی و کسبه درخواست‌هایی داشتند که باید در طرح ساماندهی دانشگاه تهران که البته عملا طرح توسعه بود، مد نظر قرار می‌گرفت.

وی ادامه داد: این طرح شامل مرور زمان شده بود و بر اساس قانون باید به حالت سابق برمی‌گشت. در جلسات شورای عالی شهرسازی وقتی ما بر ادله خود پافشاری می‌کردیم، عنوان می‌شد که کمتر از ۲۰ درصد محدوده باقی مانده تا تملک شود و اگر بودجه‌ای در اختیار دانشگاه قرار گیرد می‌تواند این ۲۰ درصد را تملک کند و طرح را به اتمام برساند.

این عضو شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: تمام تلاش این بود که این نکته را یادآوری کنید که این طرح دوره قانونی‌اش به اتمام رسیده و نمی‌توان در مورد آن بحث کنیم. طرحی که ۲۰ سال به طول انجامیده و کل سیستم شهر را به چالش کشانده، در حقیقت طرح ارائه شده ساماندهی نیست بلکه یک طرح توسعه است و باید مصوبه کمیسیون ماده ۵ داشته باشد. همه این موارد در جلسات کارشناسی شورای عالی شهرسازی مورد تاکید قرار می‌گرفت.

کشف بیش از ۲۵۸ کیلو حشیش در غرب استان تهران
هم اکنون بخوانید

نژادبهرام در تشریح روند توقف این طرح گفت: نامه‌نگاری‌های بسیاری انجام شد تا نهایتا مرکز استراتژیک ریاست جمهوری در نامه‌ای به رئیس جمهور، از ایشان خواستند این طرح متوقف و موضوع به شورای عالی شهرسازی و معماری برای بررسی بیشتر ارسال شود. نهایتا این اتفاق به نفع مردم انجام شد اما دانشگاه تهران اصلا از این تصمیم راضی نبود.

وی ادامه داد: پیش‌نویسی برای مصوبه شورای عالی شهرسازی تهیه شد و نهایتا توانستیم رای مثبت اعضای این شورا را به دست آوریم. اما کار در خصوص این مشکل به اتمام نرسیده، چرا که شورای عالی شهرسازی شش ماه به دانشگاه تهران فرصت داده که در خصوص محدوده‌ای که تملک کرده طرحی را ارائه کند و مصوبه ماده ۵ را برای آن اخذ کند.

وی تاکید کرد: البته دانشگاه به ریاست جمهوری شکایت کرده که شورای عالی شهرسازی نمی‌توانسته در خصوص این موضوع ورود پیدا کند. ریاست جمهوری نیز موضوع را به معاونت حقوقی ارجاع داده و البته دانشگاه تهران از سوی دیگر از طریق کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی نیز اقدام کرده است. لذا کار تمام نشده و اهالی همچنان باید پیگیر این موضوع باشند.

وی تاکید کرد: از شهرداری منطقه ۶ می‌خواهم در خصوص قسمتی که در حوزه شهری است و اهالی در آن ساکن هستند طرحی تهیه شود و مصوبه کمیسیون ماده ۵ برای این طرح اخذ شود. شورای شهر تهران نیز در این زمینه با استفاده از رأیی که به عنوان نماینده مردم تهران اخذ کرده، در همه مراحل اقدامات لازم را انجام خواهد داد.

نژادبهرام با اشاره به تشکیل جلسات مشترک میان اعضای شورا و اعضای کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی، گفت: در مذاکراتی که با کمیسیون آموزش مجلس داشتیم توانستیم مسئله را به درستی شرح دهیم که بر همین اساس کمیسیون آموزش مجلس مسئولین دانشگاه تهران را به مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری ارجاع دادند.

حضور بیش از ۴ هزار نفر از بانوان در مدیریت دهیاری‌های کشور
هم اکنون بخوانید

این عضو شورای اسلامی شهر تهران در پایان ضمن تقدیر از اهالی محدوده دانشگاه تهران، گفت: از شما تشکر می‌کنم که روش جدیدی به شهروندان تهرانی آموزش دادید تا با استفاده از روش‌های مدنی مطالبات خود را اعلام کنند و در جهت احقاق حق خود گام بردارند.

به گزارش ایسنا، در پایان این مراسم از جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر تهران، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و اهالی رسانه که در این مسیر یاری‌گر اهالی محدوده دانشگاه بودند، توسط اهالی این محدوده با اهداء لوح، تقدیر به عمل آمد. پایگاه خبری ایسنا نیز به عنوان نماینده رسانه در این مراسم مورد تقدیر قرار گرفت.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − نوزده =

دکمه بازگشت به بالا