رویترز خبر داد: افزایش احتمال رویارویی ایران و آمریکا در سوریه

خبرگزاری رویترز با انتشار گزارشی از افزایش خطر رویارویی زمینی بین نیروهای آمریکایی و نیروهای طرفدار دولت مورد حمایت ایران در سوریه خبر داده است.

به گزارش اعتماد نو به نقل از آنا، رویترز خبر داد که به گفته شورشیان سوریه، نیروهای آمریکای مستقر در صحرای جنوب شرقی سوریه دامنه حرکت خود را توسعه داده‌اند.

نیروهای ویژه آمریکا از سال گذشته در التنف مستقر هستند. التنف یک گذرگاه مرزی سوریه با عراق است که آمریکایی‌ها در آنجا به شورشیان که تلاش می‌کنند قلمرو تحت تصرف داعش را پس بگیرند، کمک می‌کنند.

شورشیان مورد حمایت آمریکا در سوریه در حال رقابت با نیروهای طرفدار دولت در این منطقه هستند که آنها نیز تلاش می‌کنند قلمروهای تصرف شده از داعش را بازپس گیرند.

همچنین دولت سوریه با حمایت ایران و روسیه خواهان بازپس‌گیری خاک سوریه است. نیروهای طرفدار دولت، مواضع شمال التنف را در اختیار گرفته و از پیشرفت شورشیان مورد حمایت آمریکا جلوگیری کرده‌اند.

موزهان سالوم، یکی از مقامات شورشی می‌گوید که انتظار می‌رود منطقه زاکف اولین «خط دفاعی» علیه هر حمله از سوی شبه نظامیان مورد حمایت ایران دولت سوریه باشد.

بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در نشست هفتگی روز دوشنبه خود درباره انتشار چنین اخباری در پاسخ به سوال پایگاه خبری آنا در این باره که در هفته‌های اخیر رسانه‌های خارجی اخبار متعددی درباره درگیری نیروهای آمریکایی با نیروهای ایرانی منتشر شده است، آیا چنین درگیری‌هایی را تایید می‌کنید؟ بیان کرد: «اقدامات آمریکا در سوریه تا حدی مشکوک است و قابل توجیه نیست. آنها بارها تاکید کردند که در حال مبارزه با تروریسم هستند و در این خصوص تلاش می‌کنند اما تجربه گذشته بیانگر این است که صداقت لازم را در این حوزه ندیدیم و توصیه می‌کنیم به جای هر گونه اقدامی در درون سوریه، عزم خود را برای مبارزه با داعش و گروه‌های تروریستی مسلح جزم کنند که باعث ایجاد چنین وضعیتی در سوریه شده‌اند.»

پلمپ یکی از مجموعه‌های ایران مال در تهران
هم اکنون بخوانید

وی ادامه داد: «در مورد سوریه هیچ راهی وجود ندارد جز مبارزه با تروریسم که اگر بتوانیم ثبات و امنیت و آرامش و آتش‌بس را در سوریه فراهم کنیم و وضعیت مطلوب‌تری ایجاد کنیم.»

او تصریح کرد: «در مورد جزئیات اقدامات نظامی آمریکا توضیحی ندارم که مطرح کنم اما در کلیت آنها باید واقعیت‌های منطقه و چالش‌هایی که کل منطقه با آن مواجه است، بپذیرد. این مسئولیت‌پذیری را آنگونه که باید و شاید ندیدیم و منتظریم که آنها تا حدودی به اقدام متعادلانه خود بازگردند.»

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − 14 =

دکمه بازگشت به بالا