اعتماد نو : کودکان زیادی به خوردن شیر سفید علاقه ای نشان نمی دهند.به همین دلیل مادران برای افزایش ایجاد میل به خوردن شیر از کاکائو استفاده می کنند.اما نکته اینجاست که اضافه کردن کاکائو به شیر تمام کلسیم موجود در شیر را از بین می برد.برای ایجاد طعم مطلوب در شیر می توان به جز کاکائو از مواد دیگری هم استفاده کرد.عسل، شیر خرما و انگور از جمله موادی هستند که طعم شیر را عوض می کنند.
یکی از مواد موجود در شکلات و پودر آن حاوی موادی علیه اگزالات شیر هستند و جذب شیر را با اختلال روبرو میکند.
در تهیه شیرکاکائو از کافئین، شکر و شربت ذرت و ساکاروز استفاده میشود که میتواند تا حدی برای سلامتی مضر باشد.
مصرف بیش از حد شیر کاکائو در کودکان باعث:
کاهش یادگیری
خرابی دندان به علت قند بالا
افزایش پرخاشگری
و کم تحرکی سبب چاقی میشود و افرادی که زمینه ارثی دارند بیشتر در معرض دیابت نوع دوم قرار میگیرد.
برخی ها فکر میکنند که تنها با خوردن شیر نیاز کودک تأمین میشود ولی شاید اینطور نباشد و بهتر است به جای شیرکاکائو از شیر و عسل، خرما، هویج، موز استفاده کنید تا به دلیل داشتن مواد مغذی و تأثیر در عملکرد متابولیسم بدن نیز در وعدههای غذایی گنجانده شود.
منبع: باشگاه پایگاه خبریان جوان