به گزارش ایسنا، انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران در این مراسم با تاکید بر اینکه هم افزایی دستگاههای استانی در پیشبرد اهداف دولت و نظام نقش بسزایی دارد افزود: در دوران خدمتم در دانشگاه علوم پزشکی دو مرتبه معاونت توسعه مدیریت را پذیرفتم و معتقد بودم که این معاونت میتواند منشأ تحولات و اقدامات تأثیرگذار در سازمان باشد. در حقیقت این معاونت میتواند بسیاری از مشکلات و کمبودها را در حوزههای مختلف احصا و در جهت حل و فصل آنها اقدامات مؤثری را انجام دهد.
وی تاکید کرد: قطعاً این معاونت میتواند ساختار تشکیلاتی استانداری تهران را نیز متحول کند و تفکیک آن از معاونت امور اقتصادی با توجه به جمعیت و ظرفیتهای استان تهران یکی از اقدامات ضروری بود.
استاندار تهران در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به اینکه استان لرستان دارای دو معاونت اقتصادی و توسعه مدیریت است، گفت: قطعاً این تفکیک توانسته منشأ خیرات بسیاری در این استان باشد و خوشبختانه در سال رونق تولید در استان تهران نیز این تفکیک انجام شد و امیدواریم که با توجه به ضرورت رشد اقتصادی در تحقق این مهم تأخیر بسزایی داشته باشد.
وی ادامه داد: قطعاً توقعات و انتظارات از معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی برای بهبود شرایط بسیار است و توسعه و رشد در ابعاد کیفی و استفاده بهینه از منابع و امکانات موجود و همچنین فراهم کردن موقعیت مناسب برای افزایش انگیزه میان کارمندان از وظایفی است که از این معاونت انتظار میرود.
محسنی بندپی با تاکید بر اینکه برگزاری جلسات منظم و برطرف کردن مشکلات دستگاهها و افزایش هماهنگی بین دستگاههای اجرایی سطح استان گام مؤثری در پیشبرد اهداف دولت و نظام جمهوری اسلامی ایران دارد. قطعاً افزایش تعامل منطقی با دیوان محاسبات از سوی معاونت توسعه مدیریت باید محقق شود. چرا که نقش مهمی در کاهش انحرافات مدیریتی در سطح دستگاههای استان تهران دارد.
پاشا معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری تهران نیز با تاکید بر اینکه توسعه دولت الکترونیک در دستور کار این معاونت قرار دارد افزود: قطعاً برای صرفهجویی در زمان و کاهش هزینهها نیازمند توسعه دولت الکترونیک هستیم. لذا معاونت توسعه مدیریت استانداری تهران تمام تلاش خود را برای تحقق این مهم به کار خواهد گرفت.
وی با تاکید بر نقش معاونت مدیریت و منابع انسانی استانداری تهران در همگرایی و هم افزایی دستگاههای مختلف استان گفت: تلاش خواهیم کرد رویکردی که در این معاونت مستقر میشود نزدیک کردن اهداف فردی و سازمانی به یکدیگر را به همراه داشته باشد و در نتیجه آن همگرایی و هم افزایی دستگاههای اجرایی فراهم شود.
وی افزود: قطعاً برای رسیدن به تعالی سازمانی همدلی و هم افزایی همه ارکان سازمان باید ایجاد شود و در این میان تفکر سیستمیک باید به گونهای باشد که تمامی ارکان سازمان در جهت هم افزایی حرکت کنند. قطعاً واگرایی سازمانی اتلاف منابع و زمان را به عنوان دو عنصر اساسی در عدم دستیابی به اهداف سازمانی به همراه دارد و این یعنی بسیاری از مشکلات و معضلات حل نشده باقی خواهد ماند و نوآوری نیز در سازمان محقق نخواهد شد.
وی تاکید کرد: تلاش خواهیم کرد تا خلق و شناسایی ارزشها بیش از پیش افزایش پیدا کند و رضایتمندی و مطلوبیت خدمات از نگاه ارباب رجوع در استانداری تهران محقق شود. بی تردید در مسیر تحقق اعتماد نو به نقل از برنامههای استراتژیک نیازمند اعتماد نو به نقل از برنامههای راهبردی سازمانی هستیم که این موضوع نیز ارتباط مؤثر میان ارکان مختلف را نیازمند است که ما در این مسیر حداکثر تلاش خود را به کار خواهیم گرفت.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری تهران با اشاره به اینکه اصلاح فرآیندها و ساختارها در سازمان نقشی مؤثر در صرفه جویی زمان دارد افزود: قطعاً با شناسایی موانع و مشکلات و حل آنها میتوانیم در حوزه صرفه جویی زمان گامهای بلندی برداریم. توسعه دولت الکترونیک و تعیین بودجه متناسب با چالشهای استان قطعاً در دستور کار معاونت توسعه مدیریت قرار خواهد گرفت.
به گزارش ایسنا، در بخش دیگری از این جلسه محمد امامی امین معاون امور اقتصادی استانداری تهران نیز با تاکید بر اینکه خدمت در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به ویژه در پست مدیریت یک نعمت الهی است افزود: قطعاً مدیریت در نظام جمهوری اسلامی ایران علاوه بر اینکه خدمت است اما بسیار دشوار است. در استان تهران حدود ۱۷ هزار واحد تولیدی و صنعتی وجود دارد که تفکیک معاونت اقتصادی و توسعه مدیریت در سطح استان ضروری به نظر میرسید که خوشبختانه امروز این امر در استان تهران محقق شد.
وی تاکید کرد: تمامی مجموعه دولت در تلاش هستند که با مقررات زدایی و کاهش بروکراسی اداری در جهت تسهیل روند تولید و توسعه اقتصادی در کشور و به ویژه استان تهران گام بردارند. بی تردید تفکیک این دو معاونت در استان تهران نیز همگام با چنین سیاستی محقق شده است.
وی ادامه داد: در ۳۱ استان دو معاونت اقتصادی و توسعه مدیریت از یکدیگر تفکیک شده و در استان تهران این موضوع باقیمانده بود که خوشبختانه در سال رونق تولید این امر محقق شد تا گام مؤثری در مسیر رونق اقتصادی باشد.
انتهای پیام