نیازهای سازمانی و خانگی را دستیار هوشمند پاسخ داد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا؛ مصیب میرانی طراده مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان پویش طراده با اشاره به ساخت دستیار هوشمند برای پاسخ به نیازهای خانگی و سازمانی گفت: بلندگوی هوشمند که یک دستیار و منشی صوتی است، در خانه یا محل کار قابل نصب بوده و پس از اتصال به اینترنت، به سرور مرکزی شرکت دانش‌بنیان پویش طراده متصل می‌شود.


 


جست‌وجوی هوشمندانه


تقریباً همه فرمان‌های قابل تایپ در یک موتور جستجو را می‌توان به صورت صوتی به این اسپیکر منتقل کرد. مثلاً از این دستگاه خواست تا نرخ روز ارز، سکه، وضعیت هواشناسی، خبرهای مختلف و نظایر آن را پخش کند.


این مجموعه دانش‌بنیان در حوزه هوش مصنوعی، کامپیوتر و الکترونیک فعال است. توجه بیشتر این شرکت، معطوف به بومی‌سازی سخت‌افزارهای مختلف است.


دستگاه خواست تا موسیقی مورد علاقه کاربر را پخش کند. علاوه بر این‌، می‌توان این وسیله را به سیستم خانه هوشمند متصل کرد و دستوراتی مانند تغییر دما، نور یا جهت دوربین‌های خانه را به صورت صوتی به آن اعلام کرد.


فناوری دستیار صوتی در دنیا در حال گسترش است و پیش‌بینی می‌شود که در آینده نزدیک، به بخش جدایی ناپذیر خودروها و محل کار و زندگی شهروندان تبدیل شود.


معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری با تاسیس بخش آینده نگری و همچنین معاونت نوآری و تجاریسازی، تلاش دارد که کشور را در کورس رقابت فناری‌های نوظهر واردر جایگاه قابل دفاعی قرار دهد.


 


 سهولت در تزریق


گوگل ارت به روز رسانی می‌شود
هم اکنون بخوانید

دیگر محصول این شرکت، دستگاهی است که رگ‌ها را پیش از تزریق از تریق تابش مشخص می‌کند. سبد محصولات شرکت دانش‌بنیان پویش طراده متنوع هستند.


این فعال فناور، با بیان این‌که حل مشکلات و پاسخ به نیازهای بخش‌ها و دستگاه‌های مختلف کشور، از جمله ماموریت‌های مهم شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان است، عنوان کرد: معاونت علمی و فناری ریاست ‌جمهوری یک بخش جداگانه برای اعلام فراخوان در زمینه نیازهای فناورانه دارد. ما پس از تقویت جریان ملی پاسخگویی به نیازهای فناورانه، در جهت بومی‌سازی و مهندسی معکوس، یک واحد تحقیق و توسعه راه اندازی کردیم که زمینه را برای ساخت محصولات فناورانه و هوشمند فراهم کند.


در حال حاضر در مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری روزانه ده ها شرکت دانش‌بنیان به صنایع بزرگ متصل می‌شوند تا از طریق همکاری، به گسترش زیست‌بوم و تولید محصولات و خدمات فناورانه کمک کنند.


انتهای پیام/




آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس ۰ رای موافق و ۰ رای مخالف

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 − 10 =

دکمه بازگشت به بالا