کسب‌وکارهای مکان‌محور با اجرای ۱۵ پروژه رونق گرفت و بازار محصولات توسعه یافت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا؛ اهمیت و ضرورت توسعه فناوری های ژئوماتیک با بررسی کاربردهای آن در حوزه‌های مختلف علم و فناوری به ویژه اولویت‌های پژوهشی و فناوری در کشور به اثبات رسیده است. برای درک نقش اطلاعات مکان‌محور در تصمیم گیری ها، مدیریت و اجرا می توان نگاهی به طرح های آزمایش سرزمین، مدیریت بحران، احداث منابع و تاسیسات جدید، حفظ محیط زیست و منابع طبیعی، مکان یابی‌ها، برنامه ریزی حمل و نقل کرد.

در واقع اطلاعات مکان محور یکی از ارکان اساسی در تصمیم گیری ها و تحقق توسعه پایدار در کشور محسوب می شود. همین ضرورت هم مدیران این حوزه در راس آن گروه توسعه فناوری‌های ژئوماتیک ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری را در اجرایی کردن ۱۵ پروژه برای توسعه کسب و کارهای فناورانه فعال در حوزه مکان محور مجاب کرد.

تلاش‌هایی چون «راه‌اندازی مرکز نوآوری ژئوماتیک سپهر( با همکاری سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح)»، «راه‌اندازی مرکز نوآوری ژئوماتیک گیتا»، «راه‌اندازی مرکز نوآوری فناوری‌ها و خدمات اطلاعات مکانی و حمل و نقل هوشمند»، «راه‌اندازی مرکز نوآوری سازمان نقشه برداری کشور( در دست اقدام)»، «انتشار فراخوان فرصت های شغلی حوزه ژئوماتیک» و «همکاری با صندوق نوآوری و شکوفایی در داوری طرح های فناورانه حوزه ژئوماتیک».

از دیگر اقدامات در این حوزه می توان به «راه‌اندازی بخش ژئوماتیک شبکه ملی آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی»، «مشارکت در برگزاری نخستین نمایشگاه تخصصی ارائه توانمندی های شرکت های دانش بنیان ایران ژئو ۱۴۰۰»، «برگزاری نمایشگاه تخصصی ارائه توانمندی های شرکت های دانش بنیان حوزه کاداستر و مقابله با زمین خواری ۱۴۰۱»، «استانداردسازی محصولات دانش بنیان حوزه ژئوماتیک»، «حمایت از ۲۰ طرح فناورانه» و غیره اشاره کرد.

خطر در کمین گیمرها!
هم اکنون بخوانید

در اصل مهم ترین اقدامات این گروه در ۳ بخش اصلی «ترویج و فرهنگ سازی»، «شبکه سازی» و «توسعه زیست‌بوم فناوری و نوآوری ژئوماتیک» در کشور خلاصه شده است.

انتهای پیام/

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × یک =

دکمه بازگشت به بالا