احداث بیمارستان‌ صحرایی در ۷ استان

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر ، محمدحسن قوسیان مقدم در بازدید از بیمارستان صحرایی جمعیت هلال‌احمر در شهرستان بهارستان،  گفت: جمعیت هلال‌احمر بلافاصله بعد از فرمایشات مقام معظم رهبری و دستور ۱۹ ماده‌ای رئیس جمعیت برای به‌کارگیری تمام ظرفیت برای کنترل بیماری کرونا در کشور، در هفته گذشته اقدام به احداث بیمارستان‌های صحرایی در ۶ استان کشور کرد.

دبیرکل جمعیت با اشاره به اینکه بیمارستان‌های سریع‌الاستقرار جمعیت هلال‌احمر با در خواست دانشگاه‌های علوم پزشکی استان‌ها صورت می‌گیرد گفت: در استان‌های اصفهان، خراسان شمالی، خراسان رضوی و همدان، چهارمحال‌وبختیاری و مرکزی بیمارستان‌های صحرایی برپاشده است و امروز هم در استان تهران و شهرستان بهارستان مستقرشده است.

بیمارستان شهرستان بهارستان با جمعیتی در حدود ۷۰۰ هزار نفر عملاً نمی‌تواند پاسخگوی نیاز بیماران باشد به همین دلیل جمعیت هلال‌احمر، چادرهای بیمارستان صحرایی را در کنار بیمارستان برپا کرد، همه این تلاش‌ها برای این است که از بار بیماران در بیمارستان‌ها کم کند تا کادر درمان بتوانند راحت‌تر و با کیفیت مناسبی به بیماران خدمات ارائه کنند.

سخنگوی جمعیت هلال‌احمر در ادامه افزود: در این بیمارستان‌ها بستری‌های موقت انجام می‌شود و در کنار این‌ها در برخی استان‌ها مراکزی را با کمک چادرهای بزرگ راپال برای انجام امور تزریقات آماده کردیم که بیمار پس از دریافت دارو به این بیمارستان‌ها مراجعه می‌کند تا در محیط بهداشتی به او رسیدگی شود.

بیمارستان صحرایی جمعیت هلال‌احمر با ۳۰ تختخواب مجهز به کپسول اکسیژن و اکسیژن ساز در شهرستان بهارستان استان تهران؛ در محوطه بیرونی بیمارستان حضرت امام حسین (ع) این شهر مستقر شده است تا پاسخگوی نیاز بیماران در این شهرستان باشد.

سهم تجهیزات پزشکی ایرانی در بازار درمانی کشور چقدر است؟
هم اکنون بخوانید

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − 4 =

دکمه بازگشت به بالا