به گزارش ایسنا، در این دوره از رقابتهای انتخاباتی به دلیل همه گیری ویروس کرونا و ضرورت رعایت پروتکل های بهداشتی خبری از برگزاری میتینگهای تبلیغاتی و اجتماعات هواداران نامزدها نبود. بنابراین اظهارنظرات و رقابت نامزدها بیشتر به فضای مجازی منتقل شد.
جلسات گفت و گو در کلاب هاوس، توییت های پیدرپی در واکنش به اظهارات یکدیگر، مناظرات تلویزیونی و … از جمله فضاهایی بود که کاندیداها فعالیت های تبلیغاتی و اعتماد نو به نقل از برنامه های خود را از آن طریق به گوش مخاطبان می رساندند.
شاید بتوان گفت محدودیت های تحمیل شده به خاطر شرایط کرونایی، نارضایتی های موجود به دلیل مشکلات اقتصادی و افرایش نرخ ارز و حواشی مربوط به بررسی صلاحیت نامزدهای این دوره از انتخابات ریاست جمهوری و … همگی از جمله مواردی هستند که نگرانیها بابت میزان مشارکت مردم در انتخابات را نسبت به دوره های قبل بیشتر کرده است.
از طرف دیگر این روزها نظرسنجیهای مختلفی هم درباره میزان مشارکت مردم در انتخابات مطرح شد که باعث شده است تا بسیاری از دلسوزان نظام از چهره های تاثیرگذار، احزاب و انجمن ها از طیف های مختلف و گرایش های گوناگون از هر تریبون و فرصتی استفاده کنند تا مردم را به حضور حداکثری پای صندوق آراء به عنوان وظیفه دینی و شرعی شان دعوت کنند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنرانی تلویزیونی برای ملت ایران، انتخابات روز جمعه را رویدادی سرنوشتساز و تأثیرگذار در همه مسائل عمده اقتصادی و غیر اقتصادی خواندند و با اشاره به تلاش بیوقفه دشمنان برای کاهش مشارکت مردم، تضعیف ایران و سپس افزایش فشارها و دخالتهای سیاسی و اقتصادی و تروریستی در ایران گفتند: گلههای مردم بویژه قشرهای محروم درباره رسیدگی نکردن به مشکلات معیشتی آنها بجاست اما این مشکلات را باید با انتخاب فردی قوی، پرکار، قدرتمند و خستگیناپذیر حل کرد و به فضل الهی روز جمعه مردم برخلاف خواست دشمنان، دوباره به ایران و جمهوری اسلامی آبرو میدهند و همه قشرها با سلیقههای متفاوت سیاسی به میدان میآیند و همچون تشییع حاج قاسم سلیمانی به انتخابات نگاهی فراتر از سلیقه های سیاسی خواهند داشت.
خانواده سردار سلیمانی با صدور بیانیهای مردم ایران و دوستداران این شهید بزرگوار را برای مشارکت در انتخابات و حضور در پای صندوقهای رای دعوت کردند و در بخشی از این بیانیه به وصیت نامه شهید سلیمانی مبنی بر اینکه «والله والله والله این خیمه اگر آسیب دید، بیتاللهالحرام و مدینۀ حرم رسولالله (ص)، نجف، کربلا، کاظمین، سامرا و مشهد باقی نمیماند؛ قرآن آسیب میبیند.» اشاره کردند.
محمدباقر قالیباف با انتشار مطلبی در صفحه شخصی خود در توییتر، جمهوریت در نظام اسلامی را برخاسته از دین دانست و نوشت: دعوت به مشارکت، مجاهدتی دورانساز است.
حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی خطاب به مردم ایران، گفت: شما مردم یک کار بزرگ در روز جمعه دارید. حالا اینکه گله دارید و مشکلاتی وجود دارد به جای خودش اما همه ما باید جمهوریت را پاس بداریم. اینکه از یک فرد، نهاد و حتی دولت گله داریم راهش این نیست که با صندوق قهر کنیم.
رئیس جمهور با اشاره به اینکه اگر هفته گذشته فضای انتخابات سرد بوده است، مردم خودشان می توانند فردا با حضور در پای صندوق جبران کنند، گفت: مردم امشب را شب قدر خود قرار دهند و تصمیم بگیرند و فردا با حضور در پای صندوق رای فضا را گرم کنند.
ستاد کل نیروهای مسلح با دعوت از مردم برای مشارکت، تاکید کرد: بیتردید حضور حداکثری و در عین حال آگاهانه مردم در پای صندوقهای رای بهعنوان عاملی بازدارنده در برابر نقشههای شوم و شیطانی دشمنان ایران اسلامی و عامل مؤثری برای امنیت پایدار و مقابله با جنگ اقتصادی، تحریمهای ظالمانه و حل مشکلات گوناگون کشور خواهد بود.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با صدور بیانیهای ضمن دعوت از آحاد ملت ایران برای مشارکت پرشور و حداکثری در انتخابات ۲۸ خردادماه، هر رای ملت را یک موشک نقطهزن بر پیکر بدخواهان ایران توصیف کرد.
فرمانده کل ارتش با تاکید بر اینکه فرماندهان بستر لازم برای حضور همگانی، پرشور، آگاهانه و هوشمندانهی تمامی واجدین شرایط خانواده بزرگ ارتش در انتخابات را فراهم کنند، انتخابات فرصت مناسبی برای حل مشکلات کشور و مردم دانست.
وزیر اطلاعات در پیامی با دعوت از مردم برای حضور پر شور در انتخابات سال تاکید کرد: بی تردید شرکت عزتمندانه در انتخابات، آرامش خاطر دوستداران و اراتمندان به این نظام الهی و نا امیدی دشمنان کینهتوز را در پی خواهد داشت.
سرلشکر رحیم صفوی، دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا خاطرنشان کرد که ایجاد وحدت و انسجام در سطح حکومت و ایجاد ارامش و ثبات در سطح داخلی و مردم با انتخاب مدیران شایسته و توانمند و حضور مردم در صندوق های رای و انتخاب افراد توسط مردم محقق می گردد.
حجت الاسلام و المسلمین سیدحسن خمینی یادگار امام(ره) ضمن انتقاد از «بی توجهی عمیق به جمهوریت» به عنوان علّت اصلی نابسامانی های اقتصادی و اجتماعی، تأکید کرد: یکی از راه های حفظ جمهوریت نظام، دادن «رأی صحیح» است.
علی لاریجانی در دومین بیانیه انتخاباتی خود خطاب به مردم ایران درخواست کرد که روز ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ را به روز ملی سرنوشت بدل کنند و با مطالبات حق طلبانه عموم مردم شریف و قانون مدار و عزم مسولین مربوطه روال های ناصحیحی که به اعتماد عمومی ضربه می زند اصلاح گردد.
محمد جواد ظریف در ویدیویی که متن آن را نیز در صفحه اینستاگرام خود منتشر کرد، افزود که قهر با صندوق رأی قطعا راهحل نیست و اگر به مشکلات نیفزاید از آنها نخواهد کاست.
علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی ایران هم در پیامی خطاب به ملّت قهرمان و سرافراز ایران تصریح کرد: همه ما به عنوان اعضای تشکیل دهنده پیکره باشکوه ایران اسلامی نیک می دانیم که عدم بهره مندی مناسب و شایسته از فرصت های تاریخی، موجب پشیمانی خواهد شد و به سادگی و سهولت نمی توان به جبران مافات پرداخت.
آیت الله آملی لاریجانی با صدور پیامی، انتخابات را ضامن امنیت ملی، اقتدار و استحکام نظام ارزیابی کرد و افزود: اختلاف سلائق و گلایهها نباید موجب فراموشی مصالح کلی نظام و نقشه دشمنان گردد. “برای حفظ انقلاب و نظام جمهوری اسلامی، در انتخابات شرکت میکنیم. “
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با انتشار فراخوان دعوت عمومی اعلام کرد: حضـور مـردم در صحنـه انتخـابـات، خنثـی کننـده دسیـسههـای دشمنـان اسـت.
نصرت الله لطفی، قائم مقام این شورا هم تاکید کرد که بیتفاوتی نسبت به انتخابات ممکن است خسارت جبران ناپذیری در پی داشته باشد.
جامعه روحانیت مبارز، با صدور بیانیه ای با تاکید بر اینکه انتخابات با همه فراز و فرودها و قوّت و ضعف هایش، تنها راه بهروزی ملت و نماد بی بدیل مشارکت است از همه شهروندان صبور و بزرگوار درخواست کرد با حضور گسترده و تاریخ ساز در شعب اخذ رأی، دیگر بار، هوشمندی و آگاهی ملی و انقلابی خود را به اثبات رسانند.
سیدمصطفی میرسلیم رییس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی به مردم توصیه کرد به دنبال کسی باشند که کرامت، شرافت و عزت ملت را درک کرده باشد.
اسدالله بادامچیان دبیرکل حزب موتلفه اسلامی هم انتخاب خوب با حضور گسترده مردم و شرکت حداکثری را زمینه ساز حل مشکلات جاری کشور دانست.
علی ربیعی در نشست هفتگی خود با اصحاب رسانه که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد اظهار کرد: من می خوام بنا به اعتقادات دولت مردم را به مشارکت حداکثری دعوت کنم. نیک می دانیم امروز در کشور عده ای نگران محدود شدن سبد انتخاباتی شان هستند؛ اما من می خواهم به مردم بگویم آنچه مهم است ایران و آینده ایران است.
اسحاق جهانگیری انتخابات را مسیر تحقق دموکراسی و مهمترین اصل جمهوریت نظام خواند و تاکید کرد: شرط لازم مشارکت حداکثری منوط به این است که دستگاههای سیاستگذار و ناظر و مجری تعهد به قانون اساسی داشته باشند و هم مردم و جریانهای سیاسی نسبت به انتخابات حساسیت داشته باشند و در آن فعال باشند.
رئیس دیوان عدالت اداری مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح را موضوع اصلی در انتخابات دانست و گفت: این دو پشتوانه مشروعیت نظام محسوب میشود.
نقوی حسینی فعال سیاسی اصولگرا از کاندیداها خواست تا در ستادهای شهرستانی جهت بالا بردن میزان مشارکت مردمی بیشتر فعال باشند.
مجلس خبرگان رهبری در بیانیه ای ضمن اینکه حضور آگاهانه در انتخابات و انتخاب هوشمندانه از سوی آحاد مردم را علاج دردهای مزمن کشور دانست از مردم درخواست کرد که فردی دین باور، انقلابی و توانمند که بتواند با استفاده از ظرفیت های داخلی و بکارگیری نیروهای متعهد و متخصص، کشورمان را به پیش ببرد، برگزینند.
آیت الله علیرضا اعرافی با بیان اینکه هیچ عذری وجود ندارد که در انتخابات مشارکت نداشته باشیم، خاطرنشان کرد: اقتدار و جایگاه ما در جهان به دلیل وجود مردم سالاری دینی است.
محسن اسماعیلی عضو مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: بر همه ماست که به دعوت رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، مراجع عظام تقلید، نخبگان و خیرخواهان لبیک گفته و پس از حصول حجت شرعی به مناسبترین فرد از میان افراد موجود رأی دهیم و بدانیم پس از رأی اکثریت، منتخب همه ملت است و تمام رقیبان و رفیقان موظف به حفظ احترام و کمک به وی خواهند بود.
غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضاییه با بیان اینکه انتخابات یعنی انجام تکلیف و احقاق حق و ستاندن حق خویش، اظهار کرد: عدم حضور در انتخابات خواست دشمن و زیان و خسارت محض است اما مردم انقلابی ایران در حساس ترین زمان نشان دادند که در ناامید کردن دشمن حماسه سازند و ید طولانی در ناامید ساحتن دشمنان هستند.
عباس برزگر کارشناس مسائل حقوقی از مردم خواست تا با شرکت فعال و گسترده در انتخابات باید نام ایران را در دنیا سربلند کنیم و از این حق قانونی خود استفاده کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین مرتضی چیت سازیان کارشناس مسائل حقوقی از مردم خواست که در انتخابات فعال باشند و برای انتخاب درست مشورت کنند.
محمدرضا عارف رییس بنیاد امید ایرانیان عدم حضور در انتخابات را آب ریختن به آسیاب دشمنان این مرز و بوم و بازی در میدان مشروعیت سوزان و کج سلیقگان ضد ملت و منافع ملی دانست.
محمدعلی ابطحی فعال سیاسی اصلاح طلب در توییتر خود نوشت: من نمی دانم رأی دادن در وضعیت فعلی مشکلی را به نفع مردم حل می کند یا نه. اما یقین دارم رأی ندادن هیچ مشکلی را حل نمی کند! پس من رأی می دهم و به آنها که نظر من را قبول ندارند احترام می گذارم. همین.
بهزاد نبوی در ویدیویی به مناسبت برگزاری انتخابات خطاب به مردم، با تاکید بر اینکه ما برای نجات ایران می گوییم که در انتخابات شرکت کنید، اظهار کرد: در هر انتخاباتی که مردم حضور پیدا نکردهاند، هم شکست خوردهایم و الان هم اگر مردم حضور پیدا نکنند، شکست خواهیم خورد.
علی جمالی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی با دعوت از طبقه متوسط برای شرکت در انتخابات گفت: هیچ گاه در هیچ جای تاریخ رای ندادن مشکلی را حل نکرده است.
سیدافضل موسوی عضو دیگر شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی خاطرنشان کرد که شرکت نکردن در انتخابات به نفع هیچ کس نیست.
غلامرضا ظریفیان فعال سیاسی اصلاح طلب با ابراز امیدواری نسبت به حضور مردم در انتخابات، گفت: اگر مردم به صحنه نیایند، دیگران سرنوشت آنها را رقم می زنند پس بهتر است خودشان سرنوشت خود را رقم بزنند.
رسول منتجب نیا از دیگر فعالان سیاسی اصلاح طلب فرصت انتخابات را خیرالموجودینی دانست که مردم نباید آن را از دست بدهند.
مصطفی کواکبیان دبیرکل حزب مردم سالاری با اشاره به اینکه این حزب تاکنون هیچ انتخاباتی را تحریم نکرده است، گفت: لذا در انتخابات ۱۴۰۰ هم مردم را به مشارکت برای ایجاد تحول در تعیین سرنوشت خویش فرا میخوانیم.
جاثلیق کل ارامنه حوزه دینی سیلیسی آرام اول طی نامهای از سه خلیفه ارامنه ایران درخواست کرد که از پیروان تحت حمایت خود دعوت به عمل آورده تا به عنوان شهروندانی وفادار در انتخابات ریاستجمهوری شرکت کنند.
اسماعیل حسین زهی عضو فراکسیون اهل سنت مجلس رویکرد اهل سنت در انتخابات پیش رو را تصمیم سازی، تعامل و وحدت رویه عنوان کرد.
چهار تن از علمای برجسته اهل تسنن هم در اظهاراتی جداگانه مردم رابرای مشارکت در این دوره از انتخابات دعوت کردند.
تعداد زیادی از نمایندگان مجلس هم در گفت و گوهای جداگانه با ایسنا بر ضرورت های حضور حداکثری پای صندوق رای تاکید کرده و مردم را به مشارکت دعوت کردند.
جواد نیک بین عضو کمیسیون فرهنگی مجلس پیش بینی کرد که حضور مردم در انتخابات ۲۸ خرداد بیش از ۵۰ درصد خواهد بود و ان شاءالله فرد اصلح را انتخاب خواهند کرد.
محمدحسین فرهنگی نماینده مردم تبریز با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی تنها کشوری در دنیاست که در جبهه اسلام ناب محمدی در حال تلاش و فعالیت است، تصریح کرد: حضور در انتخابات حمایت و تقویت این نظام است پس از نظر شرعی وظیفه است. از نظر عقلی نیز انتخابات تعیین کننده و تأثیرگذار است و در واقع مشارکت در انتخابات بیانگر زنده بودن ملت است و انتخاب آنها جهت گیری کشور را برای سال های طولانی نشان می دهد.
ابراهیم رضایی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اولین استراتژی و راهبرد را مشارکت حداکثری در انتخابات دانست و گفت که باید مشارکت و جهاد همگانی از طرف نیروهای معتقد به انقلاب برای افزایش مشارکت در انتخابات صورت پذیرد.
کیومرث سرمدی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به ضرورت دعوت مردم به انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ از تأثیرات مثبت افزایش مشارکت در انتخابات سخن به میان آورد و گفت: پایگاههای قدرت در جهان به رئیس جمهور با رأی بالا نگاه جدیتر دارد.
احمد مرادی نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس خطاب به مردم گفت که نباید برای نشان دادن اعتراضشان از شرایط اقتصادی با صندوق رأی قهر کنند.
غلامرضا شریعتی عضو هیات رئیسه فراکسیون دیپلماسی بین المللی مجلس از مردم خواست تا رای شان را از کشور دریغ نکنند.
محمدرضا احمدی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس خطاب به ملت ایران با بیان اینکه مطمئن باشید در جهان هیچ شخصی دلسوزتر از مقام معظم رهبری برای شما وجود ندارد، گفت: پس به شخصی رای دهید که تمام قد سرباز حضرت آقا باشد.
فداحسین مالکی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از کاندیداها خواست به گونهای رفتار کنند که مردم مشارکت حداکثری در انتخابات داشته باشند.
رحمت الله نوروزی نماینده مردم علی آباد کتول در مجلس در مورد ضرورت افزایش مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ گفت: رئیس جمهوری که با درصد آراء بالایی انتخاب میشود، نفوذ گفتمانی دیپلماتیک بیشتری نسبت به یک رئیس جمهور با آراء کم، دارد.
مجتبی یوسفی عضو هیات رئیسه مجلس انتخابات ریاست جمهوری را موجب تقویت امنیت ملی کشور دانست و بر ضرورت تلاش نخبگان و افراد تاثیرگذار برای افزایش مشارکت مردم در این انتخابات تاکید کرد.
اصغر سلیمی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس حضور تک تک افراد جامعه در پای صندوق رأی ضروری دانست و تاکید کرد: هر یک از افراد باید متناسب با نگاه خود در انتخابات مشارکت کرده و به نامزدی که احساس می کنند می تواند مطالبات آن ها را محقق کند رای دهند.
رحمت الله فیروزی پوربادی عضو کمیسیون عمران مجلس مشارکت حداکثری مردم در انتخابات را زمینهساز حل مشکلات دانست و افزود: برای دفاع از ثبات و مشروعیت نظام مشارکت مردم در انتخابات و حضور هر یک از افراد در پای صندوق های رای یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.
محمدحسن آصفری عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها در مجلس با تاکید بر اینکه مشارکت حداکثری در انتخابات در پیشبرد اهداف داخلی و خارجی کشور موثر است، افزود: رئیس جمهوری که با رای حداکثری مردم بر روی کار آید می تواند محکم تر مطالبات مردم را در حوزه های مختلف دنبال کند.
اسماعیل حسین زهی نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس معتقد است با مشارکت بالا در انتخابات حکومت مردم بر مردم رخ میدهد.
علی حدادی عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مشارکت حداکثری مردم در انتخابات دشمن را مأیوس میکند.
جلال رشیدی کوچی با بیان اینکه رأی ندادن راه حل مشکلات نیست، تصریح کرد: : عدم مشارکت در انتخابات و خالی کردن صحنه به نوعی رای دادن به استمرار مشکلات و وضعیت موجود می باشد.
ذبیح الله اعظمی نماینده مردم جیرفت در مجلس از «عدم ورود جدی بعضی جناحهای سیاسی» در انتخابات ریاست جمهوری، انتقاد کرد و گفت: قهر با صندوق رأی با ادعای دموکراسی در تناقض است.
فرهاد بشیری عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس انتخابات را نمایانگر ابهت یک ملت دانست و افزود: معتقدم مشارکت حداکثری این مردم در انتخابات گواه بر این گذشته درخشان و کارنامه فرهنگی غنی آنها می باشد.
سید علی موسوی عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس خاطرنشان کرد: حضور مردم در پای صندوق های رای آن هم حماسه گونه در پایداری نظام اسلامی و تقویت این انقلاب عزیز بسیار تاثیرگذار است.
احمد حسین فلاحی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ابراز امیدواری کرد که در روز ۲۸ خرداد حماسه ای دیگر به دستان مردم خلق خواهد شد و ما شاهد مشارکت حداکثری مردم خواهیم بود.
روح الله نجابت سخنگوی کمیسیون امورداخلی کشور و شوراهای مجلس خطاب به مردم یادآور شد که مشارکت فراگیر در انتخابات ثبات و امنیت را برای کشور به ارمغان میآورد.
حجت الاسلام مجید نصیرایی سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه عدم حضور در پای صندوق های رای قطعا برای همه آسیب زا خواهد بود، افزود: مردم بدانند اگر قصد داشتند پیامی خطاب به مسئولین و مدیران مطرح کنند پیامشان دریافت شده است.
هادی بیگی نژاد عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه فاصله گرفتن از صندوق رای مشکلی را حل نمی کند، تصریح کرد راه خروج از شرایط موجود حضور در پای صندوق های رای و انتخاب فردی است که نگاهش به توانمندی های درونی باشد.
مصطفی طاهری عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به اهمیت سیاسی شرکت در انتخابات افزود: مشارکت در انتخابات یک تکلیف شرعی بوده و ترک آن گناه کبیره است.
مهرداد ویس کرمی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان این عقیده که در آستانه انتخابات بر میزان مشارکت افزوده می شود، این طور توضیح داد که معمولا دو یا سه روز منتهی به روز انتخابات تحولاتی رخ می دهد و تمایل به مشارکت افرایش پیدا می کند.
حسینعلی حاجی دلیگانی عضو هیات رئیسه مجلس ابراز امیدواری و پیش بینی می کند که هر چه به روز برگزاری انتخابات نزدیکتر می شویم میزان مشارکت به بالای ۵۰ درصد می رسد.
اقبال شاکری نماینده مردم تهران در مجلس با تاکید بر مشارکت در انتخابات به عنوان وظیفه انقلابی و اجتماعی، گفت: نمی توانیم نسبت به انتخابات بی تفاوت باشیم.
کمال حسین پور عضو کمیسیون عمران مجلس حضور حداکثری در انتخابات را عامل تقویت اقتدار نظام دانست و تاکید کرد: با برگزاری انتخاباتی سالم و پرشور بسیاری از تهدید های پیش رو خنثی خواهد شد.
علیرضاورناصری عضو کمیسیون انرژی مجلس معقتد است که وفاق ملی برای مشارکت در انتخابات جهت توسعه و تثبیت اقتدار سیاسی، اجتماعی و اقتصادی ایران اسلامی امری ضروری است.
جلال رشیدی کوچی عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس رای ندادن را به معنی یک رای به ادامه وضع موجود دانست، گفت: رای می دهم چون کسانی که دشمنی آنها با این مردم و این سرزمین بارها و بارها ثابت شده است، میگویند رای بی رای.
برخی از پیام ها و خبرهای دیگر مربوط به دعوت از مردم برای شرکت در انتخابات ۱۴۰۰ را می توانید در لینک های زیر دنبال کنید.
نمایندگان ولی فقیه در استانها و ائمه جمعه کشور
رییس کانون کارشناسان رسمی دادگستری تهران
انتهای پیام