به گزارش ایسنا، این کتاب در ۳۳۰ صفحه و قطع رقعی با قیمت ۱۱۰ هزار تومان در سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی راهی بازار کتاب شده است.
در معرفی این کتاب آمده است: چرا در عصر دیجیتال برای بانکها جایی نیست؟ چون به هر سو نگاه میکنیم، یک بحران وجود دارد؛ بحران مالی از یک سو و بحران یورو از سویی دیگر، همین امر باعث شده امروزه اغلب متخصصان امیدشان را به بهبود نظام بانکی از دست بدهند و معتقد باشند بانکها باعث مشکلات پیشآمده هستند؛ چرا که نوآوریهای مالی آنها آتش بحران مالی جهانی را شعلهور کرد.
بانکها همهجا هستند و با از بین بردن صنعت فین تک، بارقه امیدی را که برای بهبود سیستم مالی وجود داشت نیز نابود کردند. نگارنده بر آن است که انقلاب دیجیتال مسیر جدیدی پیش روی ما قرار داده و با نشان دادن ریشه مشکلات آشکار میکند که نوآوریهای جدید، راهحلهای سادهای به همراه خود آوردهاند.
این کتاب ۱۱ فصل دارد؛ چرا وجود بانکها ضروری بود، مکانیزم بانکهای سنتی، نقاط ضعف بانکداری، چرا بانکداری به بانکها محدود نمیشود، عملکرد بانکداری سایه، بحران مالی ۲۰۰۷-۲۰۰۸، سیستم مالی بعد از سال ۲۰۰۸، چرا دیگر به بانکها نیازی نیست، پایان بانکها؛ طراحی پایدار برای قانون شرکتها و نقش دخالتهای دولت.
علاقهمندان برای تهیه این اثر میتوانند به فروشگاه سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی به نشانی تهران، خیابان انقلاب اسلامی، بین خیابان فلسطین و چهارراه ولیعصر (عج)، کتابفروشی شانزده و همچنین سایر فروشگاههای این سازمان مراجعه کنند یا با شماره تلفن ۰۲۱۶۶۴۸۷۶۲۵ تماس بگیرند.
انتهای پیام