در گزارش کنگره آمریکا، نقطه ضعف ارتش چین اعلام شد

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، در این گزارش تصریح شد: مقامهای ارتش آزادیبخش خلق چین غالبا به یک “بیماری صلح” بومی در این نیروها اشاره داشته و نگرانند که این نیروهایی که هرگز نبردی ندیده‌اند، از خود راضی شده و برای حفظ آمادگی دچار مشکل شوند.

براساس این گزارش، آخرین باری که ارتش آزادیبخش خلق چین در یک جنگ تمام عیار شرکت داشته در سال ۱۹۷۹ و علیه ویتنام بوده است. ارتش چین از سال ۱۹۴۹ تنها در سه جنگ تمام عیار حضور داشته است؛ جنگ کره ۱۹۵۰ تا ۱۹۵۳، جنگ چین و هند در سال ۱۹۶۲ و جنگ چین و ویتنام در ۱۹۷۹.

درگیریهای مرگبار نیروهای چینی و ارتش هند در ژوئن گذشته در منطقه مرزی مورد مناقشه لداخ به اصطلاح به عنوان “عمل غیر جنگی” توصیف شده است.

به ویژه در این گزارش آمده است که نیروهای زمینی ارتش آزادیبخش خلق برای آموزش پرسنل و عملیاتی کردن تجهیزات پیشرفته که جایگزین ادوات قدیمی نیروهای چینی شده است، چالش دارند.

این گزارش آمریکا همچنین تصریح میکند که ظرفیت علمیاتهای مشترک، هماهنگی موثر میان شاخه‌های مختلف ارتش آزادیبخش در صورت اقدام مسلحانه، همچنان چالش مهمی برای نیروهای چینی است.

در این گزارش با استناد به سند دفاعی ۲۰۱۹ چین آمده است: گرچه این نیروها مانورهای بیشتری نسبت به قبل انجام داده‌اند اما تعداد اندکی از آنها مشترک بوده و بین ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۹ فقط ۸۰ رزمایش مشترک صورت گرفته است. بررسی‌ها نشان میدهد که هفت درصد از تمام مانورهای نظامی بین‌المللی که ارتش آزادیبخش خلق از ۲۰۰۲ تا ۲۰۱۶ در آنها مشارکت داشته است، شامل بیش از یک سرویس ارتش آزادیبخش بوده است.  

ترامپ: چین بایدن را می‌خواهد
هم اکنون بخوانید

علاوه بر این، در گزارش مذکور نسبت به توانایی‌های چین در حوزه‌های جنگی خاص شامل جنگ ضد زیر دریایی، دفاع هوایی مستقر در دریا، اطلاعات دوربرد و عملیات‌های هوایی بر فراز دریا و دیگر موارد تردیدهایی ایجاد شده است.

در این گزارش همچنین آمده است: صنعت دفاعی چین برای توسعه فناوری‌ها و سیستم‌های خاص مانند موتورهای جت با کارایی بالا تقلا کرده است و یکی از مقامات سابق آژانس اطلاعات دفاعی از چالش موتور هوافضا ارتش آزادیبخش به عنوان “یک فاجعه در حال وقوع برای چین” نام برده است.

براساس این گزارش، همزمان با سازماندهی مجدد ارتش آزادیبخش خلق چین، این نیرو دچار یک دوره اختلال چشمگیر شده است و به همین دلیل برخی از ناظران این سوال را مطرح می کنند که آیا ارتش چین در حالی که روند سازماندهی مجدد ادامه دارد، برای درگیری آماده است یا خیر.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − هشت =

دکمه بازگشت به بالا