به گزارش ایسنا عبدالحسین روح الامینی درباره این بازدید اظهار کرد: با توجه به بازید دو ماه پیش از این پروژه می توان گفت که روند پیشرفت طی دو ماه گذشته اعجابآور و شگفت انگیز است؛ در حال حاضر آن بخش از پروژه که در حال نصب تجهیزات بود به مرحله تولید رسیده و بخشی که فاز اول صنعتی در شفافارمد برکت بود از مرحله ساخت اسکلت به نصب تجهیزات وارد شده است.
به گفته وی بخشی از پروژه با ظرفیت قابل قبولی تولید میلیونی واکسن در ماه را دارد و برای توسعه خطوط و ظرفیت ها به جد مشغول کار هستند، البته به میزان گستردگی پروژه تامین نیروی انسانی و زنجیره تامین مواد و منابع سخت تر می شود. امید می رود با اخذ مجوزهای لازم از وزارت بهداشت، نتایج مراحل کارآزمایی و مطالبات قانونی در فاز ۲ و ۳ رضایت بخش باشد تا بتوان بخشی از مردم را در تابستان با واکسن ایرانی واکسینه کرد.
روح الامینی در عین حال گفت که باید تا آن زمان از مسیرهای ممکن واردات واکسن برای پوشش گروه های در معرض خطر و مسن انجام شود، دولت در این زمینه همت لازم را پیدا کرده اما در دنیا کمبود واکسن وجود دارد و تقاضا زیاد است و تامین واکسن کار دشواری است.
رئیس کمیته غذا و داروی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در پایان ابراز امیدواری کرد که با همت متخصصان و دانشمندان ما در شرکت های داخلی به ویژه برکت، پاستور، رازی و میلاد دارو در حوزه تولید داخل بتوان نیازها را رفع کنیم. چنین زیرساخت هایی مورد نیاز کشور است و اگر در سال های آینده با ویروس کرونا یا موارد دیگر درگیر شویم با مشکل مواجه نمی شویم و با توسعه شرکت ها بازار خوبی برای صادرات تولیدات و محصولاتمان خواهیم داشت.
انتهای پیام