به گزارش ایسنا، سریال «رعد و برق» را بهروز افخمی کارگردانی می کند که قرار است حوادث سیل نوروز ۹۸ را برای بینندگانش روایت کند.
این سریال پس از اینکه یک روز دیرتر از سایر سریال های رمضانی به آنتن رسید، پس از پخش اولین قسمت، بار دیگر در پخش قسمت دوم با مشکل مواجه شد تا جمعه شب ساعت ۲۳ ، یک قسمت از سریال خارجی «هشدار برای کبری ۱۱» روی آنتن برود.
داود هاشمی ـ تهیه کننده ـ در توضیحی کوتاه به ایسنا اعلام کرد، «پخش نشدن قسمت دوم به علت مشکلات فنی بوده است» و ابراز امیدواری کرد که این سریال از شنبه ـ ۲۸ فروردین ماه ـ به موقع پخش خواهد شد.
این تهیه کننده همچنین دو عکس را در اختیار ایسنا قرار داد که نشان می دهد عوامل تولید تا نیمه های شب مشغول کار بر روی پروژه هستند.
هاشمی پیشتر هم در گفت وگویی با ایسنا از دشواری های ساخت سریال در شرایط کرونا در استان های مختلف کشور گفته بود و اینکه بهروز افخمی و گروهش همچنان در حال تصویربرداری هستند.
او همچنین توضیح داده بود که «به خاطر شرایط کروناییِ خوزستان، اجازه ندادند در آنجا کار کنیم و محدودیتها ایجاد شد. آقای افخمی مجبور شد کلی از فیلمنامههایی را که نوشته بود کنار بگذارد و دوباره فیلمنامه بنویسد. بیش از ۹۵ درصد از این سریال را در استان گلستان ساختیم.»
اما سوال اینجاست در شرایطی که به گفته عوامل، ساخت «رعد و برق» با پروداکشن عظیم مواجه بوده و دشواری های ساخت پروژه ها در شرایط کرونا هم مزید بر علت شده است، چرا تلویزیون باید این سریال را در کنداکتور پخش رمضانی قرار دهد و مهمتر از آن، اینکه اصولا چرا عوامل تولید، باید چنین تعهدی را بپذیرند؟
بر اساس آنچه در سایت شبکه تهران سیما دیده می شود، سریال «رعد و برق» قرار بود هر شب ساعت ۲۳ روی آنتن برود. این در حالی است که این سریال تاکنون که سه روز از ماه مبارک رمضان گذشته است، تنها فرصت داشته است که یک قسمت پخش شود.
انتهای پیام