به گزارش ایسنا،در این شماره پس از درج سخنان رهبر معظم انقلاب، گفتارهایی از آیتالله جوادی آملی، دکتر رضا داوری اردکانی، محمد رکن آبادی، علیرضا حجت کمری، مریم امینی (همسر شهید آوینی)، دکتر محمد مددپور، مهدی نصیری، علی معلم دامغانی و… درباره شهید آوینی آمده است.
در مقدمه شاهد یاران؛ یادمان سید شهیدان اهل قلم میخوانیم: «شهید سید مرتضی آوینی ویژگی ذاتی فرهنگ و تمدن غرب را با همۀ وجود درک کرده بود و اعتقاد داشت که از همین رو تمام فرهنگ ها، با تهاجم و براندازی از سوی فرهنگ و تمدن غرب مواجه بوده و خواهد بود: مگر اینکه با مداقه و درایت لازم در مبانی وخصوصیات ذاتی آن وحتی شناخت دقیق ابزاری که مورد استفاده قرار می دهد. راه نفوذ و پیشرفت آن سد شود.»
او در عصرنفوذ گستردۀ «نیست انگاری» در جوامع بشری، انقلاب اسلامی را آغاز نوعی تجدید عهد انسان معاصر با حقیقت حیات و فطرت خود می دانست، مکاشفه در شناخت خصوصیات تکنولوژی های موثر در شرایط زندگی و نهادینه کردن باورهای انسان امروزی و تاثیر آن در پی ریزی فرهنگ و تمدن زایندۀ چنین تکنولوژی هایی را، چنان ضروری و حیاتی میانگاشت که هرگونه تعصب، تسامح و برخورد غیر منطقی و فریبندهای را در این زمینه بر نمیتابید و از همین رو، نگاه ماهیت شناسانه و منحصر به فرد او، موجب شده بود که پیوسته در حال مبارزه در دو جبهه باشد.
سی و یکمین شماره ماهنامه شاهد یاران به کوشش گروه مجلات شاهد و به سردبیری دکتر عباس خامه یار در ۱۰۲ صفحه، قطع رحلی و به بهای ۹۰۰ تومان منتشر شده است. برای دسترسی به این نشریه، اینجا را کلیک کنید.
انتهای پیام