به گزارش ایسنا، در دویست و هشتاد و سومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران و در جریان لایحه اصلاح ماده دوم مصوبه تامین منابع مالی پایدار سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی و راهکارهای ارتقاء کمی و کیفی تجهیزات و آموزش شهروندان شهر تهران، زهرا صدر اعظم نوری رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری گزارش کمیسیون مشترک را قرائت کرد.
نوری درباره این لایحه گفت: این لایحه مربوط به اصلاح مصوبه تامین منابع مالی پایدار سازمان آتش نشانی است. در سال ۹۵ شورا مصوبهای داشت که بر اساس ماده ۲ این مصوبه به شهرداری تهران اجازه داده شد تا از ابتدای سال ۹۶ بهای خدمات ایمنی را به عنوان عوارض ایمنی دریافت کند. در متن ماده ۲ این مصوبه آمده است: این عوارض از کلیه واحدهای غیر مسکونی و ساختمان های غیر مسکونی دوازده طبقه و بالاتر موجود وصول شود و صد در صد آن در اختیار سازمان آتش نشانی قرار گیرد.
وی ادامه داد : شهرداری تهران زیر ساخت های اجرای این مصوبه در سال های ۹۶ و ۹۷ را فراهم نکرده است و این زیر ساخت از سال ۹۸ فراهم شده است. در خواست شهرداری تهران این است که تاریخ اجرای این مصوبه از سال ۹۶ به سال ۹۸ منتقل شود. از نظر کمیسیون این پیشنهاد نیازی به مصوبه ندارد. کمیسیون حقوقی هم این نظر را دارد که این موضوع نیاز به مصوبه شورا ندارد. با این حال بر اساس بررسی کمیسیون سلامت و اعتماد نو به نقل از برنامه وبودجه این امکان وجود دارد که مبنا از ۹۶ به ۹۸ منتقل شود تا مصوبه اجرایی شود.
وی تاکید کرد: یکی از ضعف های شورا این است که نظارت قوی بر اجرای مصوبات خود از سوی شهرداری ندارد. شورا باید به این موضوع عکس العمل نشان می داد.
در ادامه این جلسه علی اعطا در قالب سوالی گفت: رقم عوارض دریافتی چقدر است؟ که مهدی داوری، مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در پاسخ به او گفت: برای دو سال ۹۶ و ۹۷ که اجرایی نشد این رقم ۴۰ میلیارد تومان است. ما برای اجرای این مصوبه نیازمد اتصال به سامانه املاک بودیم، چون مبنای محاسبه برای هر واحد فرق می کند و چون دسترسی نداشتیم نمی توانستیم مبنای خوش حسابی و جریمه را محاسبه کنیم.
به گزارش ایسنا، در نهایت این لایحه با ۱۶ رای موافق اعضای شورای شهر تهران به تصویب رسید.
انتهای پیام