مصطفی سالاری در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به توقف صدور دفترچه های بیمه کاغذی درمان از ابتدای هفته جاری اظهار کرد: زحمت اجرا و استقرار اعتماد نو به نقل از برنامه های توقف صدور دفترچه های بیمه و نسخه نویسی الکترونیک به تنهایی روی دوش تامین اجتماعی نیست و برای همه زحمت دارد اظهار کرد: کار را بسیار تدریجی شروع کرده ایم.
وی افزود: از ابتدای آبان ماه امکان نسخه نویسی الکترونیک را فراهم کرده بودیم و توقف صدور دفترچه های بیمه یک گام دیگر است. به تدریج پیش می رویم تا کار تکمیل شود.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه همه نهادهای مربوط از جمله نظام پزشکی و انجمن داروسازان با ما همکاری و تعامل داشتند تا بتوانیم این کار را از اول اسفند اجرایی و عملیاتی کنیم گفت: باید در کنار پزشکان و داروسازان دوشادوش یکدیگر کار را پیش ببریم.
سالاری همچنین ضمن اعلام اینکه از هفته آینده داروی بیماران صعبالعلاج، مزمن و پرهزینه سالمندی از طریق سامانه نسخه نویسی الکترونیک رایگان خواهد بود گفت: این افراد نزد یکی از پزشکان طرف قرارداد ثبت نام الکترونیکی انجام می دهند و ما دارو و هزینه درمانشان را ۱۰۰ درصد می پردازیم. قبلا باید اسناد را می بردند و ارائه می کردند و بروکراسی هایی داشت، اما اکنون دیگر لازم نیست و پرداختی ندارند که بخواهند بعدا دنبال وصولش بروند.
وی افزود: این طرح هم از مزیت های نسخه نویسی الکترونیک است و به عبارت دیگر برای بیماران مزمن و صعب العلاج با تشکیل پرونده در تامین اجتماعی هزینه داروها و درمان کامل پرداخت می شود.
سالاری درباره برخی مشکلات احتمالی مانند در دسترس نبودن سامانه یا قطعی اینترنت برای نسخه نویسی الکترونیک گفت: کندی و قطعی هم ممکن است پیش بیاید. ما تلاش میکنیم مشکلات را رفع کنیم تا مردم اذیت نشوند. هر گامی که برداریم در ابتدای راه ممکن است سختی هایی داشته باشد اما باید حرکت کنیم و نسخه نویسی الکترونیک را به تدریج استقرار دهیم که قطعا خیر و برکت بسیاری دارد.
انتهای پیام