دکتر بحرینی ششم بهمن ماه در صحن رسمی شورای شهر اراک با اشاره به اینکه سازمان نظام پزشکی استان مرکزی دارای حدود هزار عضو است، اظهار کرد: برخی از همکاران به دلیل جذب پزشک در کشورهای منطقه و اختلاف بالای درآمدی در این کشورها نسبت به ایران، جذب این کشورها شده اند.
وی با اشاره به تعیین تعرفه به عنوان یکی از وظایف سازمان نظام پزشکی که از سازمان گرفته شده است و با بیان اینکه باید این حق مجددا بازگردد، افزود: پزشکان با وجود همه مشکلات و همخوان نبودن تعرفه ها با تورم روز، همچنان خدمات خود را ارائه می کنند. با توجه به تغییر نرخ ارز، خرید تجهیزات جدید درمانی تشخیصی هزینه بالایی دارد و تعرفه های کنونی اصلا مناسب نیست و ادامه این روند قطعا بسته شدن مراکز درمانی و تصویربرداری یا کاهش پذیرش بیمار را به دنبال خواهد داشت.
بحرینی تصریح کرد: دستگاه ام آر آی دو میلیون دلار و دستگاه سی تی اسکن نیز بیش از یک میلیون دلار قیمت دارد و مسلما این تعرفه ها جوابگوی هزینه ها نیست و در نهایت دود خراب و فرسوده شدن تجهیزات به چشم بیماران می رود.
وی با اشاره به موصوع تعبیه کارتخوان در مطب ها، گفت: تمام درآمد پزشکان در مطب و بیمارستان مشخص است، راه فرار و گرفتن زیرمیزی برای پزشک وجود ندارد، اما با وجود این شرایط، هجمه های بسیاری به پزشکان وارد شد، حتی در بحث تعیین مالیات نیز طی دوسال اخیر مسئله کتمان مالیاتی درخصوص پزشکان مطرح شده است در حالی که پزشکان تمامی اظهار نامه ها را به امور مالیاتی با همکاری کارشناسان مالیاتی ارائه می کنند.
رییس سازمان نظام پزشکی استان مرکزی با اشاره به شیوع کرونا، بیان کرد: پزشکان طی یک سال اخیر با همه توان در اختیار بیماران بودند و خطرات بسیاری را بهدجان خریدند و حتی همکاران پزشک به جهت تامین امکانات نیز کمک های مالی به دانشگاه کردند و تعدادی هم درگیر بیماری شدند.
وی در خصوص وضعیت مدیریت پسماندهای عفونی شهر اراک اظهارکرد: تاکید قانون بر مدیریت پسماند توسط تولیدکننده است بر همین اساس به خدمت گرفتن شرکتی به جهت مدیریت پسماندهای عفونی مطرح شد و شرکت دانش بنیان سورن آپ انتخاب شد.
بحرینی تصریح کرد: طبق دستورالعمل حمل و بی خطرسازی و تحویل به شهرداری جهت دفن باید توسط شرکت انجام می شد که براساس اعتراض و اعلام پزشکان، امروز فقط حمل پسماندها انجام می شود و حتی نوع برخورد این شرکت مناسب نیست و با هزینه بیشتر از شهرداری اقدام به جمع آوری می کند.
وی تاکید کرد: با وجود اینکه به شرکت اعلام شد قیمتی فراتر از استان های دیگر دریافت می کند اما توجهی نکرد و مرکز بهداشت مکررا تاکید داشت در صورت عدم عقد قرارداد با شرکت، مطب را پلمب می کند و علیرغم برگزاری چندین جلسه، مکاتبات مکرر با دانشگاه علوم پزشکی، دادستان اراک، استانداری و دادگستری مراتب اعتراض اعلام شد و قطعا پزشکان از این پس با این شرکت همکاری نخواهد کرد، حتی اگر این امر منجر به بسته شدن تمامی مطب های شهر یا تجمع در مقابل استانداری مرکزی شود.
وی با تاکید بر اینکه این شرکت به هیچ عنوان صداقت ندارد و تاکنون به هیچ یک از صحبت های خود عمل نکرده است و به شخصه حتی اگر به توبیخ و دادگاهی شدن اینجانب بینجامد به هیچ عنوان زیربار همکاری با این شرکت نمی روم، گفت: این امر کار بزرگی نیست و حتی خود سازمان نظام پزشکی توان انجام آن را دارد و اگر شهرداری سوله جهت استقرار تجهیزات را در اختیار قرار بدهد یک ماهه می توان کار را آغاز کرد و از شر چنین شرکت هایی نجات یابیم.
بحرینی افزود: قطعا عقد قرارداد نباید تحمیلی باشد زمانی که می توان کار را به راحتی و با قیمت و خدمات مناسب تر انجام داد، قطعا نباید کار را به شخص دیگری سپرد.
انتهای پیام